Ajo-ohje - Piispansilta 17 B 48 - 5 kerros, Matinkylä

Ovisummeri ulko-ovella, paina 48. Viereiset ulko-ikkunat- Volt kauppa ja Panttilainaamo.

Tulethan tapaamiseemme aikaisintaan 5 minuuttia ennen sovittua aikaa. Minulla ei ole odotustiloja, ja en välttämättä voi ottaa vastaan sinua aikaisemmin, vaikka olisitkin jo perillä.

Kun tulet Helsingin keskustan suunnasta, aja Länsiväylää Ruoholahdesta, tie 51 Matinkylän liittymään saakka - noin 9 km Ruoholahdesta (Olarin liittymä jää ennen sitä oikealle). Käänny alas oikealle Matinkylän liittymästä ja ohitat kyltin Matinkylän keskusta ja aja sitä tietä (Matinkartanontie) Neste-bensa aseman ohi ja kun tulet sen jälkeen liikenneympyrän kohdalle jatka seuraamalla kylttejä Iso Omena kauppakeskuksen suuntaan.

Kannattaa ajaa alas P 1 parkkihalliin, johon viitat näkyvissä paikalle, ja pääset hissillä ylös Toritasolle (Kauppakeskus 1 kerros) P 1 parkkihallin alueella H ja J kohdassa (samassa kohdassa löytyy Megaeläin kauppa sekä pankkiautomaatti), ja silloin tulet 1 kerroksessa kauppakeskuksen pääovelle, jossa sijaitsee Espresso House ja Hanko Sushi- siitä kävelet ulos ja oikealle (Apteekin ja Suomalainen kirjakauppa ulkoikkunoiden ohi, ja Volt kaupan ohi) jälkeen niin tulet rappuni 17 B 48 kohdalle. Huomioi se asia, että Iso Omenan parkkihalli monesti ruuhkainen, joten varaa aikaa löytää parkkipaikka. Hallissa on vain 2 tunnin maksuton parkki, ja sen jälkeen 1 eur/tunti.

Jos tulet Turun tietä (TIE 1) joko Turun suunnasta tai Helsingin suunnasta valitse Kehä 2 ja Matinkylän suunta ja aja kunnes tulet Matinkylään ja aja Matinkartanontietä joka menee Neste bensa-aseman ja Matinkylän ruotsalaisen koulun ohi, ja kun tulee liikenneympyrän kohdalle niin seuraa kylttejä Iso Omenan suuntaan- loput tiedot yllä.

Jos tulet Hangon suunnasta Länsiväylää (tie 51), käänny oikealle Matinkylään Kauppakeskus Iso Omena kohdalta ja aja Iso Omenan parkkihalliin P 1 ja loput neuvot yllä.

TERVETULOA! Carina Hagström,

puh 040-589 3381 - Ovisummeri 48


oym.png