SKYPE VIDEO-KANAVOINTI

enkelisininenminiplastban22.gif

Vaihtoehtoisesti tarjoan asiakkailleni mahdollisuuden vastaanottaa selvännäkökonsultaatioita skype-videopalvelun kautta. Ennen kaikkea tämä palvelu on kohdistettu niille ihmisille, jotka eivät pääse etäisyyden tai jonkun muun syyn takia henkilökohtaisesti tapaamaan minua. Tämä edellyttää sinulta sen, että avaat yhteyden tietokoneessasi imuroimalla skype-ohjelman sivuilta www.skype.com/intl/fi/ ja jos tietokoneessasi ei ole sisäänrakennettua kameraa, niin sen voi suhteellisen edullisesti hankkia ja liittää koneeseen. Sen jälkeen kun olet perehtynyt skype video palvelun toimintoihin (jollet ole jo siihen aikaisemmin tutustunut) voimme olla yhteydessä puolin ja toisin.

Jotta teen selvännäkökanavointia skypen kautta, edellytän että näemme ja kuulemme toisemme skype-palvelua käyttäen. Jos teknillisiä ongelmia ilmenee, varaamme uuden ajan. Näin saattaa tapahtua esim. silloin jos nettiyhteys ei jostain syystä toimi. Jos haluat varmistaa skype yhteyden toimivuuden minun kanssa, voimme varata sille 5 minuutin koeajan ennen varsinaista konsultaatiota.

Skype palvelun aikana olet itse vastuussa mahdollisesta äänittämisestä tai vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa oleelliset asiat paperille.

Luethan linkin selvännäkökonsultaatio, ennen kun varaat minulle ajan.

Pyydän, että varaat minulle ajan joko soittamalla matkapuhelimeeni 040-5893381 (iltaisin ja viikonloppuisin en yleensä ole tavoitettavissa puhelimitse) tai sähköpostitse: carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com

En varaa skypen kautta aikoja, enkä chattaile skypellä.

UUSILLE ASIAKKAILLE VARAAN AINA TUNNIN AJAN

KATSO HINNASTO SIVU JOSSA KAIKKI HINNAT

Kaikki skypeajat sovitaan tarkkaan ennakkoon ja tarkista minulta jos joku asia on sinulle epäselvä. Peruutukset viimeistään arkipäivää aikaisemmin ennen klo 18. Sovittuna aikana pyydän, että sinä otat yhteyttä skypen kautta jollei toisin sovita. Jos jotain epäselvyyttä ilmenee, voimme olla puolin tai toisin yhteydessä matkapuhelimitse tai sähköpostilla.

UUSILTA SKYPE-ASIAKKAILTA EDELLYTÄN MIELELLÄÄN MAKSUN ENNAKKOON, KONSULTAATIOPÄIVÄNÄ SOPII HYVIN. JOS SKYPEYHTEYS EI ONNISTU VIIKON SISÄLLÄ SOVITUSTA AJASTA, PALAUTAN RAHAT. PUHELIMITSE EN KANAVOI.

SKYPE OSOITTEENI: carina.hagstrom1

Carina Hagström puh 040-5893381 tai

sähköposti: carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com