SKYPE VIDEO-KANALISERING

enkelisininenminiplastban22.gif

Alternativt erbjuder jag mina kunder möjligheten att ta emot clairvoyant konsultation via skype-video service. Denna möjlighet är meningen isynnerhet för kunder som på grund av distans eller annan klar orsak inte kan träffa mig personligen. Det öppnar också en chans för svenskspråkiga kunder i Sverige (och andra länder).

Du kan gratis ladda skype från www.skype.com/intl/sv/ och bli bekant med skype funktionerna ifall du inte ännu har användt möjligheten. När du är familjär med hur skype används kan vi vara i kontakt med varandra. För att vår skype kontakt kan lyckas, behöver vi både se och höra varandra via skype video. Om vi har tekniska problem, reserverar vi en ny tid. Jag kanaliserar inte per telefon (telefon-konsultations möjligheten endast mindre än 30 minuter för gamla kunder). Om du är osäker att kontakten fungerar, kan vi i förväg boka en 5 minuters test-tid då vi checkar at kontakten fungerar.

Under skype video kanalisering är du själv ansvarig för eventuell inspelning av sessionen eller alternativt kan du skriva det viktigaste ner på papper.

Var vänlig och läs linken clairvoyant konsultation före du bokar en tid.

Jag ber dig boka tid med mig antingen per telefon med att ringa min mobil +358-40-5893381 eller via e-post: carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com

Jag reserverar inte tider via skype och jag chattar inte på skype.

AV NYA SKYPE-KUNDER BER JAG FÖRHANDSBETALNING. OM AV EN ELLER ANNAN ORSAK VI INTE LYCKAS UTFÖRA SKYPEKONTAKTEN INOM EN VECKA AV PLANERAD TID, ÅTERBETALAR JAG PENGARNA.

Eventuell avbokning senast klo 18 vardagen före.

När vår överenskommen tid sker, ber jag dig att ringa mig via skype. Jag tar gärna i förväg emot din skype adress per e-mail. Om vi har kontaktsvårigheter, kan vi kontakta varandra via mobilen.

MIN SKYPE ADRESS:

carina.hagstrom1

Carina Hagström telefon

+358-40-5893381

e-post: carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com