Konsultaatio kahdelle

Tarjoan vanhoille asiakkaille (olette molemmat käyneet vähintaan kerran selvännäkökonsultaatiossani) mahdollisuuden vastaanottaa konsultaatio, jossa käsitellään kahden ihmisen välistä suhdetta joko kriisi-aikana tai muutoin haluatte vastaanottaa hoitoa yhteiselle suhteelle, yritykselle tai suunnitelmille.

Vaihtoehtoisesti konsultaatioon kahdelle voit tulla ystävän, läheisen tai esim. työkumppanin kanssa hoitaakseenne suhdettanne, jolloin vastaanotamme kaikkea mahdollista tukea ja apua ihan niin kuin yksityisessä selvännäkökonsultaatiossa.

Konsultaatio kahdelle päätavoite on siis hoitaa yhteistä suhdetta ja konsultaatiossa keskitytään 100% siihen, mitä kaikkea kahden ihmisen välisessä suhteessa on tällä hetkellä meneillään, jotta sitä voi rakentaa, hoitaa, eheyttää ja edistää. Kaikkeen siihen pyydetään hoitoa moninaisella tavalla, ihan niin kuin yksityisessä selvännäkökonsultaatiossa.

Kaikkia asioita käsitellään luottamuksellisesti meidän välillä.

Kokonaishinta kahdelle 150 eur (sis. alv 24%).

Aika 75 minuuttia

Carina Hagström Piispansilta 17 B 48, 02230 Espoo (Matinkylä) - ovisummeri B 48 talon ulko-ovella. 5 kerros.

Tulettehan tapaamiseemme aikaisintaan 5 minuuttia ennen sovittua aikaa. Minulla ei ole odotustiloja, joten en välttämättä voi ottaa teitä vastaan aikaisemmin vaikka olettekin jo perillä.

puh 040-589 3381 tai sp: carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com

Mahdolliset peruutukset viimeistään edellisenä arkipäivänä, kiitos. Samana päivänä peruutetuista ajoista veloitan koko summan.

images7.jpeg