Konsultation för 2

Jag erbjuder en möjlighet åt mina gamla kunder (ni har båda tagit emot minst en clairvoyant konsultation från mig) att ta emot en gemensam konsultation, där vi undersöker och sköter om relationen mellan två mänskor, vare sig under en kristid i ett parförhållande, eller att ni helt enkelt vill ta emot stöd, insikter och energi och få behandling för relationen.

Alternativt kan du också komma till konsultationen med en vän, någon väldigt nära dig, eller t.ex. med en arbetskompanjon för att sköta om er relation/företag och ta emot så mycket hjälp, energi och behandling som möjligt för den nuvarande situationen. Vi tar emot hjälp på ett liknande sätt som via en privat clairvoyant konsultation.

I en konsultation för 2 fokuserar vi 100% på er gemensamma relation och går igenom vad pågår just nu, så att man kan bygga upp, sköta om, klarera och förbättra via starka helande energier som just nu behövs för att utveckla relationen till det bättre. Vi ber hjälp till allt helt på samma sätt, som när du tar emot insikter via en privat clairvoyant konsultation.

Konsultationen sker och förblir oss emellan.

Helhetspriset för två personer 150 eur (inkl. 24% moms)

Tid 75 minuter

Carina Hagström Piispansilta 17 B 48, 02230 Espoo (Matinkylä) - dörrsummer 48 vid husets ytterdörr.

5. våningen.

Var vänlig och kom till vårt möte tidigast 5 minuter den överenskomma tiden. Om jag är upptagen, kan jag inte ta emot er tidigare.

tel. 040-589 3381

Eventuella avbokningar senast klo 18.00 vardagen före, tack. Jag debiterar för samma dags avbokningar hela konsultations-priset.

images7.jpeg