Puhelinkonsultaatio 5-30 minuuttia (poikkeuksetta vain vanhoille asiakkaille)

Valitsen mahdollisuuden tarjota vanhoille asiakkaille (olet vähintään kerran käynyt selvännäkökonsultaatiossa) 5-30 minuutin konsultaation/kanavoinnin puhelimitse.

Tämä tulee kysymykseen vain määrätyissä tilanteissa ja konsultaation päätavoite on 'tilata' energiaa/hoitoa/parantavaa kanavointia johonkin yleensä akuuttiin asiaan, niin kun esim. jokin kehon haasteellinen kiputila (vaikkapa selkäkipu), voimakas pelkotila, jokin äkillinen tilanne tai jotain muuta vastaavaa mikä tällä hetkellä hankaloittaa elämää (voi olla myös jokin valintatilanne, mikä tällä hetkellä kaipaa konsultaatiota).

Tämän konsultaation tarkoitus on avata pikaisesti näkemystä mistä juuri nyt on kysymys. Kokemukseni on, että parantavat energiat jota kanavoinnin kautta käynnistyvät ovat yleensä hyvinkin voimakkaat, joten haluan tällä tavalla tukea vanhoja asiakkaitani. Jos koen, että en voi tehdä sinulle puhelinkonsultaatiota, niin ilmaisen asian heti kun olen kuullut, mikä käsiteltävä asia on.

Ajanvaraus Carina Hagström puh 040-589 3381 tai sähköpostitse carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com

Yleensä voin tehdä sinulle puhelinkonsultaation 1-4 arkipäivän sisällä.

Hinta: 12 - 65 eur (5-30 min). Määrittelen hinnan konsultaation päätteeksi käytetyn ajan mukaan.

Maksu konsultaatiopäivänä tilille Carina Hagström, Nordea FI54 21852000 134212.Voit myös maksaa Mobile Payn kautta puhelinnumerooni 0405893381.

blue-energy3.jpg