Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €


Distans healing erbjudes


Jag erbjuder för en rimlig betalning möjligheten för alla mänskor att be om distans healing, när du känner behov av det- vare sig problemet är akut och skrämmande, livsfara för en själv eller någon annan eller om det är ett problem/symptom i livet.

För alla (medvetna) mänskor finns det tillfällen i livet när man hoppas, att man kunde be om distans healing (fast man nödvändigtvis inte tror på dess inverkan) om livet ger någon större utmaning, en svår fysisk symptom, emotionell kris, operation m.m. Min personliga utmaning är den, att jag inte kan veta hur mycket det per gång hjälper och inverkar (och om det inverkar). Under årens lopp har jag ändå fått så mycket positiv feedback, att jag vill ge den här möjligheten för alla mänskor.

Meningen med den här distans healing servicen är, att när du behöver healing för dig själv eller någon annan (person eller t.ex. katt eller hund) kan du be det av mig. När du upplever att du känner behov av energi och stöd för någon problematisk fysisk eller emotionell utmaning, kan distans healing eventuellt stöda situationen.

I kroniska sjukdomar/tillstånd (har pågått i månader eller år) och/eller när det finns en långvarig utmanande livssituation ber jag att du är medveten om att det oftast behövs hjälp på många olika sätt. Då när det är fråga om en krävande livsfas är det viktigt att ansvarsfullt ta emot hjälp därifrån som det känns bäst för en själv (alternativt kan du se om clairvoyant konsultation kallar dig- se link).

Orsaken varför jag vill erbjuda den här tjänsten är, att jag har märkt, fått feedback och sett situationer, när distans healing har märkbart hjälpt mottagaren och jag upplever det viktigt att jag kan ge stöd på detta sätt. Du kan anta att jag skickar distans healing under vardagar mellan klo 9 - 18.

När du ber om hjälp, var vänlig och berätta för- och efternamn och om du ber åt en annan mänska- samma information, tack (jag behöver inte födelsedatum eller plats, om du inte vill frivilligt berätta). Jag skickar inte distans healing till personer som ber det via förnamn eller smeknamn. Jag upplever inte att det är vänligt mot mig att hemlighålla basinfo, när jag själv är helt öppen med min egen identitet. Annars skickar jag gärna energi hänvisande med ovanstående villkor.

Betalning/en försändelse 5 euro

Betalning/5 gånger 22 euro för t.ex. 5 dagar i rad (måndag-fredag) när det önskas intensiv stöd under någon krävande tid. Veckoslut endast om livshotande situation.

Betalning/5 gånger 32 euro, 2 familjemedlemmar

Betalning/5 gånger 42 euro, 3 familjemedlemmar

Betalning/5 gånger 52 euro, 4 familjemedlemmar

Jag konfirmerar per e-post varje gång jag har skickat dagens distans healing.

Betalningsdatumet är samma dag som den första energiförsändelsen sker. Jag ber att du skickar kopia av betalningsblanketten (jag förstår att det kan kännas jobbigt, men när jag ser kvittokopian, skickar jag distans healing och konfirmerar det till dig per e-post i efterhand. Undantag - om situationen är livshotande och förfrågningen kommer till mig t.ex. från sjukhuset, kan betalningen naturligtvis ske efteråt).

Betalning på konto Nordea FI54 21852000 134212, Carina Hagström eller via web shoppen där du kan betala via pay pal.

Jag ber att du i första hand ber av mig distans healing per e-post (om möjligt): carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com, men om du inte hinner, så kan du skicka mig ett text meddelande / eller ringa på 040-589 3381 (+358-40-589 3381). Jag konfirmerar försändelsen således per e-post eller text meddelande. Du kan kortfattat berätta vad du behöver energiförsändelsen för och genast när det är möjligt, så skickar jag healing (vanligtvis vardagar klo 9 - 18) och naturligtvis hoppas jag att det kan starkt hjälpa mottagaren. Jag behandlar alla distans healing önskemål alltid konfidentiellt.

562484_353691388022209_295696440488371_978695_540661753_n.jpg