Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €


Kaipaatko parempaa aineenvaihduntaa? Lue tämä:

Aineenvaihduntadieetti Fb ryhmä alkaen 1.10.2018
Perustuu Haylie Pomroy'n ohjeisiin
Kirja: Nopea Aineenvaihdunta (syö hyvin ja polta rasvaa)


Vuonna 2014-2015 tutustuin ensimmäistä kertaa aineenvaihduntadieettiin ja perehdyin siihen perusteellisesti noin vuoden ajan. Dieetin seuraaminen auttoi minua silloin tuntuvasti, monellakin tavalla. Jotkut asiat jäivät käyttöön, mutta monet asiat jäivät huomioimatta. Syitä on aina monia joista stressi suurin, mutta/ja nyt minulle tuli tarve palata asiaan elokuussa (2018) ja olen taas innostuneesti seurannut tätä ruokavaliota. Ollessani elokuusta alkaen 5 viikkoa mukana yhdessä maksullisessa ryhmässä huomasin, että oma tietopakettini asioista (ja halu perehtyä aina vaan lisää) on todella laaja sekä pilkuntarkka. Seuraan ajankohtaista ja laaja tietoa amerikkalaisissa Fb ryhmissä, joissa ymmärrys ja anti suuri. Olen huomannut, että muissa näkemissäni suomalaisissa ryhmissä informaatio on monesti vaillinainen tai epäselvä. Ja tarvitsemme Suomessa toimivat tiedot.
Sen takia tein päätöksen perustaa oman Aineenvaihduntadieetti Fb ryhmän jonne olen rakentanut selkeät tiedot ryhmässä kuuluville. Ryhmän aloituspäivä on 01.10.18 ja se pysyy elossa vaikka ryhmässä vaihtuu/tippuu/aloittaa uusia ihmisiä. Aion olla aktiivinen ohjaaja ja ylläpitäjä, jotta ryhmässä olevat saavat apua aineenvaihduntadieettiohjelman seuraamiseen. Minimiaika aineenvaihduntadieetin toteuttamiselle on 28 päivää, jotta keho saa herättävää parannusta aineenvaihdunnalleen. Kun on tarvetta laihduttaa enemmän (mitä 4 viikkoa voi antaa) on toki tarkoitus jatkaa niin kauan kunnes on itse tyytyväinen kehonsa tilaan. Sen jälkeen kun on saavuttanut tavoitteensa, voi jatkaa ylläpito-ohjelmalla, joka on luonnollinen seuraus dieetille (=elämäntapa). Tätä ruokavaliota voi toki seurata ilman laihdutustarpeita, ja monet ihmiset ovat kokeneet kolesteroliarvojen paranemista, korkean verenpaineen alenemista ja muita positiivisia seuramuksia. Olen rakentanut tarkkoja tietopaketteja sivulle jossa paljon käytännöllisiä reseptejä, tuotetietoja ja perustietoja jotka tähän ohjelmaan liittyy. Itselleni tämä on enemmänkin elämäntaparemontti-ohjelma jota voi suotuisasti seurata jatkossakin.
Aineenvaihduntadieetti voi auttaa monella tavalla ja se mikä se on jokaiselle henkilökohtaisesti selviää ohjelman seuraamisen aikana, ei siis pelkästään laihtumista tavoittelevalle. Oppimiskäyrä voi tuntua suurelta, mutta jo muutamassa viikossa pääsee jyvälle asioista.

Ryhmä on maksullinen ja ryhmään voi liittyä koska vaan. Ryhmään tulon kertamaksu on 25 euroa (sis. 24% alv) ja voit pysyä ryhmässä lopullisesti sillä hinnalla. Maksat ensimmäisestä 28 päivästä, ja sinä aikana annan vastauksia kysymyksiin ja neuvoja sekä mentaalvalmennusta, jotta ohjelmaa pystyy paremmin seuraamaan. Vastauksia annan aina senkin jälkeen kun jatkat ryhmässä tarpeesi mukaan. Maksat siis tarkasta informaatiosta, tuesta ja kaikesta tiedosta mitä ryhmässä tapahtuu. Samalla voit jakaa halutessasi omia kokemuksia ja tuntemuksia muiden ryhmäläisten kanssa.

Lue Haylie Pomroy'n kirja Nopea Aineenvaihdunta jolloin tiedät haluatko keskittyä asiaan, ja ilmoita minulle halukkuutesi liittyä ryhmään. Maksu 25 euroa tilille Nordea, Carina Hagström, FI5421852000134212, viestikenttään aineenvaihduntadieettiryhmä. Voit myös maksaa verkkokaupan kautta, linkki ylhällä vasemmalla. Maksun jälkeen lisään sinut asianomaiseen Fb ryhmään. HUOMIO! Lisään ryhmään ainoastaan ihmisiä jotka ovat kirjan lukeneet jotta perusymmärrys ohjelmasta on sisäistetty.

Suljetun ryhmän täsmällinen nimi: Aineenvaihduntadieetti, ylläpitäjä Carina/Haylie Pomroy/kertamaksu 25 eur

Ystävällisin aineenvaihduntadieetti-terveisin, Carina Hagström puh 040-5893381