Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Hoitokanavoinnit-
VIMEO videot

Tälle sivulle lisään maksullisia hoitokanavointeja, joista olen tehnyt äänitteen VIMEO videon muodossa. Jokaisen videon voi avata omalla salasanalla, ja annan sen kaikille jotka ostavat hoitokanavoinnin, jolloin videon voi avata ja kuunnella silloin kun itselleen parhaiten sopii. VIMEO sivuilla löytyy myös jonkin verran ilmaisia hoitokanavointeja jota voi halutessaan kuunnella. Avaa älypuhelimeesi VIMEO sovellus ja silloin näet näppärästi mitä hoitokanavointeja sivuillani on tarjolla. Jos et voi sovellusta avata, lähetän kuitenkin asianomaisen videon tai videot sähköpostitse, mitä kautta ne saa helposti auki.


Ota yhteyttä jos haluat ostaa itsellesi jonkin hoitokanavoinnin ja saat minulta salasanan maksusuorituksen jälkeen.


Maksu tilille Carina Hagström FI5421852000134212
15 eur/hoitokanavointi tai listalta valitsemaasi
4 hoitokanavointia hintaan 40 eur/hlö


Hoitokanavointi:
Sydänlukkojen avaaminen 33 min

Tässä hoitokanavoinnissa keskitymme omien sydänlukkojen avaamiseen ja vastaanotamme voimallista hoitoa purkaa tunnelukkoja ja esteitä mitkä estävät meitä kokemaan helpommin rakkaudellisia tunteita. Saamme apua surun purkamiseen, parisuhteisiin liittyvää sydänsurujen hoitoa, vahvistusta sydämelle ja teemme hoidon aikana enkeleiden avulla ihka oman sydäninventaarion sydämen tilasta. Puramme myös pelkoja, mitkä ovat juuttuneet sydämeen. Saatat yllättyä kuinka paljon lukkoja omasta sydämestä löytyy sillä niillä on erikoislaatuinen tapa piiloutua ihan taaimmaisen komeron nurkkaan.

https://vimeo.com/328963732

Hoitokanavointi:
Yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteelle
34 min

Yksinäisyyden tunne ja kokemus on hyvinkin tavallista. On sinun elämässäsi sitten ihmisiä vaikka kuinka paljon tai vähän, ja on sinun arkinen elämä täynnä ympäröiviä ihmisiä tai ei. On tutkittu, että yksinäisyys sairastuttaa ihmisiä ja on monille todella vaikea asia. Yksinäisyyden tunne sisältää myös helposti häpeää, sillä se on asia mistä ei välttämättä arkisissa kohtaamisissa haluta puhua. Kukaan toinen ihminen ei välttämättä voi parantaa toisen ihmisen yksinäisyyden kokemusta, mutta me voimme vastaanottaa hoitoa omalle yksinäisyyden tunteelle, jotta oma vastaanottokyky voi enemmän eheytyä ja voi kokea enemmän yhteyttä muihin ihmisiin. Voimme lisätä yhteydentunnetta itseemme ja toisiin. On tosin tervettä viettää aikaa itsekseen eikä paeta tunteita mitä omassa sydämessä kokee. Riippuu myös ihmisen elämäntilanteesta minkälaisia sydämenkokemuksia käy läpi omassa yksinäisyyden maailmassaan. Syvä yksinäisyyden tunne lisää myös usein ulkopuolisuuden tunnetta. Vastaanotamme hoitoa enkeleiden suunnittelemalla tavalla yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteelle. Kumpikaan näistä olomuodoista ei yleensä ole koko ajan sinussa läsnä, mutta jos tämä tuntuu jollain tavalla sinulle tutulta, niin silloin voinet saada apua tämän hoitokanavoinnin kautta.

https://vimeo.com/328966722

Hoitokanavointi:
Parisuhteen hoito 45 min

Tämä hoitokanavointi on tarkoitettu sinulle joka haluaa vastaanottaa hoitoa parisuhteellesi. Parisuhdetta voi aina 'hoitaa' ja olla mahdollisimman tietoinen siitä mitä suhteelle kuuluu. Enkeliporukka haluaa antaa tukihoitoa suhteellesi ja keskitymme hoitokanavoinnin aikana esim. seuraaviin asioihin: Mahdollisten tämänhetkisten solmujen avaamista, on ne solmut sitten mitä tahansa. Purkaa menneitä kokemuksia mitkä rasittaa suhdetta.Antaa voimakasta kommunikaatio-hoitoa molemmille osapuolille. Avata ymmärrystä molemmille vaikka vain yksi osapuoli vastaanottaisi tämän hoitokanavoinnin. Auttaa näkemään asioita sen toisen osapuolen silmien kautta.Tuoda erilaista vahvistavaa hoitoa suhteelle, kun valitset olla parisuhteessasi. Vahvistaa rakkausyhteyttä sydämen kautta. Vahvistaa rakkausyhteyttä mielen kautta. Vahvistaa rakkausyhteyttä kehon kautta. Vahvistaa rakkausyhteyttä henkisyyden kautta. Lisäksi keskitymme oman voimasi hoitamiseen jotta voit entistä terveemmin olla parisuhteessasi.

https://vimeo.com/328940717
Hoitokanavointi:
Rahaenergia-tietoisuuhoito,1 osa 34 min

Tämä hoitokanavointi käsittelee syvällä tasolla rahan ja runsauden puutetta (voi tarkoittaa myös muuta kun pelkkää rahan puutetta), ja annamme oman alitajunnan myös auttaa kun vastaanotamme hoitoa rahaenergian parantamiseen. Puretaan omia uskomuksia rahan suhteen, vaikeita taloudellisia kokemuksia ja otamme vastaan runsauden energiaa monin eri tavoin.

https://vimeo.com/326998244

Hoitokanavointi:
Rahaenergia-tietoisuuhoito, 2. osa 31 min

Tässä hoitokanavoinnissa puretaan erilaisia tunteita liittyen rahakokemuksiin ja keskitytään vapauttamaan asioita mitkä on meidän positiivisen rahatietoisuus-rakentamisen tiellä. Turvallisuuden tunteen olotilalle annettiin oma hoitonsa. Ihana pieni harjoitus annettiin, jota voit tehdä päivittäin niin halutessasi. Tämä hoitokanavointi on kaveri ekalle jaksolle ja molemmat kuluu samaan hintaan. Nämä kaksi luo siis hinnastossa yhden hoitokanavoinnin.

https://vimeo.com/330105504

Hoitomeditaatio, tukihoito liittyen
rahaenergiatietoisuus-hoitokanavavointiin
Tämä on bonus, johon saa salasanan kun ostaa rahaenergiahoitokanavoinnit.
Meditaatio: Rakkautta rahalle mikä ei ole vielä sinulle tullut, suosittelen päivittäin tehtäväksi pitemmällä aikavälillä

https://vimeo.com/330311154


Hoitokanavointi:
Rakkauden vastaanottaminen 32 min

Tämä aihe on todella laaja. Kukapa ei haluaisi vastaanottaa ja kokea rakkautta, on se sitten jokapäiväisissä kohtaamisissa kenen kanssa vaan tai lähipiirissä olevien ihmisten kanssa. Hoitokanavointi keskittyy energiasi avaamiseen rakkaustietoisuuden suhteen, omien esteiden purkamiseen ja pyrimme avaamaan tasapainoa rakkauden jakamisen, antamisen ja vastaanottamisen välillä. Monilla on se kokemus, että antavat paljon, mutta vastaanottamisen kokemus on vähäisempi. Enkelit tulevat lähestymään asiaa monesta eri näkökulmasta, jotta saamme uusia avauksia omassa tunne-elämässä.

https://vimeo.com/328944233

Hoitokanavointi:
Peruschakra 53 min

Tämä peruschakran hoitokanavointi on ensimmäinen seitsemän chakran hoitosarjassa. Toukokuussa 2019 toteutuu seuraava chakrahoito, kakkoschakra.
Peruschakra kehittyy meillä voimallisesti ensimmäisen seitsemän elinvuoden aikana ja nekin vuodet herkästi heijastaa elämänenergiaa läpi koko elämän. Tätä lapsuuden aikaa erityisesti hoidetaan hoitokanavoinnin aikana. Punainen peruschakra edustaa elinvoimaa, jaksamista, intohimoa ja myöskin väkivaltaa. Liian paljon punaista energiaa nostaa pulssia, herättää ärsytysenergiaa ja vapauttaa adrenaliinia. Jos olemme 'pää punaisena' vihasta voimme huomata että verenpaine nousee. Punaista voimaa tarvitsemme kun meidän on hyvä siirtyä pois ajatuksistamme kehoon ja omiin tunteisiin sekä olla yhteydessä siihen mitä reaalimaailmassa tapahtuu. Tarvitsemme erityisesti hoitoa peruschakralle kun elinvoimamme on heikompi, emme jaksa toteuttaa perusasioita tai hoitaa elämässä olevia velvollisuuksia. Silloin jos lapsuuden kokemukset ovat olleet vaativat, voi monilla olla läpi elämän kokemuksia siitä että jää itsensä kanssa uhritilaan (eikä sitä välttämättä itse tiedosta) ja kokee aika ajoin tunnetta:"miksi mulle aina tapahtuu näin?" Kun ihminen on emotionaalisesti täysin tukossa, on peruschakran hoitaminen välttämätöntä. Peruschakra tarvitsee todella paljon hoitoa silloin kun ihminen on erillään (tai haluaisi olla) elämän realiteeteista (pitää maksaa laskut, laittaa ruokaa, hoitaa käytännön asioita ja omaa itseään, ja välittää muista jne). Peruschakran alue edustaa perhettä, kotia, selviytymistä, taloudellista turvaa ja meidän ihmissuhteita. Peruschakran hoito lisää maadoitusta, yhteyttä ihmisiin ja ympäristöön, järjestämisen energiaan, kun olemme poissa itsestämme tai meillä ei ole selkeitä päämääriä elämän suhteen. Elämänhalua lisäävä hoito. Peruschakran hoito on myös todella tärkeä heille jotka uhrautuvut liikaa arjessaan. Antaa rohkeutta tehdä terveitä valintoja!

https://vimeo.com/328940098

Hoitokanavointi:
Painonhallinta ja terveellinen ruokavalio, 1 osa
38 min

Hoitokanavointi painonhallinnan ja terveellisemmän ruokavalion puolesta on ensimmäinen viidestä hoitokanavointi-sarjassa (lisää myöhemmin tulossa). Kaikille painonhallinta ja terveelllinen ruokavalio ei ole haaste, mutta he jotka haluavat siihen myös tukea hoitokanavoinnin muodossa, voivat saada tästä tukea. Tämän hoitokanavoinnin täsmäaihe on tunnesyöminen. Otamme vastaan hoitoa asialle sekä ajatus- että sydämentasolla. Lisäksi vastaanotamme keholle puhdistusta jotta saamme tukea ja voimaa terveellisimmille valinnoille. Tavoite on, että tämä hoitokanavointisarja käynnistää ison prosessin pitkällä aikavälillä, ja voimme tutkia minkälaisia vaikutuksia voimme kokea, kun pääsemme omaan sisäiseen maailmaan katsomaan asiaa paremmin sekä vastaanottamaan syväluotaavaa kanavoitua hoitoa itsellemme.

https://vimeo.com/328940330

Hoitokanavointi:
Painonhallinta ja terveellinen ruokavalio, 2 osa
38 min

Hoitokanavointi painonhallinnan ja terveellisemmän ruokavalion puolesta on toinen viidestä hoitokanavointi-sarjassa (lisää siis myöhemmin tulossa). Kaikille painonhallinta ja terveelllinen ruokavalio ei ole haaste, mutta he jotka haluavat siihen myös tukea hoitokanavoinnin muodossa, voivat saada tästä tukea. Tämän hoitokanavoinnin täsmäaihe on addiktiot. Otamme vastaan hoitoa asialle sekä ajatus- että sydämentasolla. Lisäksi vastaanotamme keholle puhdistusta jotta saamme tukea ja voimaa terveellisimmille valinnoille. Tavoite on, että tämä hoitokanavointisarja käynnistää ison prosessin pitkällä aikavälillä, ja voimme tutkia minkälaisia vaikutuksia voimme kokea, kun pääsemme omaan sisäiseen maailmaan katsomaan asiaa paremmin sekä vastaanottamaan syväluotaavaa kanavoitua hoitoa itsellemme.

https://vimeo.com/328940537


Hoitokanavointi:
Itsetunto, itseluottamus ja Oman Voiman hoito
42 min

Tämä hoitokanavointi keskittyy voimallisesti oman voiman parantamiseen. Saamme vastaanottaa hoitoa itsetunnolle ja itseluottamuksen parantamiseen. Saat purkaa vanhoja hankalia kokemuksia ja vastaanottaa hoitoa omalle voimalle. Vastaanotat kirkastavaa energiahoitoa ja ikävien itsetunto/itseluottamus tilanteiden puhdistusta. Tässä hoidossa käymme myös läpi lapsuudenaikaisia haastavia kokemuksia jolloin itsetunto ja itseluottamus on ollut monesti koetuksella ja saattanut jättää merkittäviä esteitä oman voimasi rakentamiselle.

https://vimeo.com/327230413


Hoitokanavointi:

Itseni Rakastaminen 48 min

Tässä hoitokanavoinnissa käsitellään itsesi rakastamisen kykyäsi monen kysymyksen kautta. Rakkausenkeli kyselee sinulta monia erilaisia kysymyksiä ja kysymykset käynnistävät sinussa uusia asioita. Alitajuntasi kertoo sinulle paljon asioita mikä tukee sinun itsesi rakastamisesi kykyä ja sen lisäämistä. Käsitellään itsesi hyväksymisen kykyäsi ja tavoitellaan sen lisäämistä myös enkeleiden antaman käynnistyvän hoidon kautta. Puretaan itsekriittisyyttäsi ja tärkeää on, että katsot myös sitä käsitettä jotta oma itsesi hyväksyminen voi kohentua.Käsitellään myös itsesi rakastamisen oloasi liittyen sinun kehon tilaasi, niin kun sen itse koet.Vaaleanpunaiset, vihreät ja keltainen enkeli antavat sinulle parantavaa hoitoa. Lisäksi turkoosi ja indigo enkeli käsittelee sinun kanssa totuusenergiaa. Aloitetaan hankalien uskomusten purkamista. Mieli saa keventävää hoitoa. Katsotaan myös mistä haluaisit itsestäsi luopua, on se sitten joku tapa, ominaisuus tai muu vaikea olotila. Kultainen ja oranssi enkeli auttavat sinua myös viisauden ja ilon energian saralla.

https://vimeo.com/328802558

Hoitokanavointi:

Parisuhteen kutsu 48 min

Tässä hoitokanavoinnissa käsitellään voimallisesti parisuhteen puuttumista (vaikka ihminen sitä toivoo) ja pureudutaan syvällisesti eri näkökulmista katsottuna miksi sitä parisuhdetta ei ole tullut tai on pitkään puuttunut. Katsomme omia esteitä, sydänkipuja mikä voi aiheuttaa herkästi totaaliblokin parisuhteen muodostumiselle sekä mitä sinussa kenties voisi 'parantua' jotta olisit varmasti valmis avautumaan terveelle parisuhteelle. Saamme myös hoitoa menneille vaikeille parisuhdekokemuksille. Lisäksi saimme käsitellä vastaamaalla omassa sydämessä erilaisiin kysymyksiin, mitä enkeliporukka meille esitti. Samme vahvistusta omalle itsellemme, jotta voimme valmistautua parisuhteen vastaanottamiselle, on se sitten lähiaikoina tai myöhemmin.

https://vimeo.com/330583739