Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Tällä sivulla näet jo tehdyt maksulliset hoitokanavoinnit, joista voit tilata äänitiedoston sähköpostiinsa. Kun olet saanut tiedoston, voit tallentaa sen omaan tietokoneeseen (esim. Itunes) ja kuunnella sitä juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.


Ota yhteyttä jos haluat ostaa itsellesi yhden tai useamman hoitokanavoinnin ja saat minulta tilaamasi tuotteen sähköpostiisi.

Hinta: 2 hoitokanavointia on 25 eur/hlö tai 35 eur/sama talous/perhe.
Yksittäinen hoitokanavointi on 15 eur/hlö tai 20 eur/sama talous/perhe

Maksu tilille Carina Hagström FI5421852000134212
tai Mobile pay puhelinnumerooni 0405893381

Verkkokaupassa myös kaikki hoitokanavoinnitHoitokanavointi:
Sydänlukkojen avaaminen 33 min

Tässä hoitokanavoinnissa keskitymme omien sydänlukkojen avaamiseen ja vastaanotamme voimallista hoitoa purkaa tunnelukkoja ja esteitä mitkä estävät meitä kokemaan helpommin rakkaudellisia tunteita. Saamme apua surun purkamiseen, parisuhteisiin liittyvää sydänsurujen hoitoa, vahvistusta sydämelle ja teemme hoidon aikana enkeleiden avulla ihka oman sydäninventaarion sydämen tilasta. Puramme myös pelkoja, mitkä ovat juuttuneet sydämeen. Saatat yllättyä kuinka paljon lukkoja omasta sydämestä löytyy sillä niillä on erikoislaatuinen tapa piiloutua ihan taaimmaisen komeron nurkkaan.

Hoitokanavointi:
Yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteelle
34 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Yksinäisyyden tunne ja kokemus on hyvinkin tavallista. On sinun elämässäsi sitten ihmisiä vaikka kuinka paljon tai vähän, ja on sinun arkinen elämä täynnä ympäröiviä ihmisiä tai ei. On tutkittu, että yksinäisyys sairastuttaa ihmisiä ja on monille todella vaikea asia. Yksinäisyyden tunne sisältää myös helposti häpeää, sillä se on asia mistä ei välttämättä arkisissa kohtaamisissa haluta puhua. Kukaan toinen ihminen ei välttämättä voi parantaa toisen ihmisen yksinäisyyden kokemusta, mutta me voimme vastaanottaa hoitoa omalle yksinäisyyden tunteelle, jotta oma vastaanottokyky voi enemmän eheytyä ja voi kokea enemmän yhteyttä muihin ihmisiin. Voimme lisätä yhteydentunnetta itseemme ja toisiin. On tosin tervettä viettää aikaa itsekseen eikä paeta tunteita mitä omassa sydämessä kokee. Riippuu myös ihmisen elämäntilanteesta minkälaisia sydämenkokemuksia käy läpi omassa yksinäisyyden maailmassaan. Syvä yksinäisyyden tunne lisää myös usein ulkopuolisuuden tunnetta. Vastaanotamme hoitoa enkeleiden suunnittelemalla tavalla yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteelle. Kumpikaan näistä olomuodoista ei yleensä ole koko ajan sinussa läsnä, mutta jos tämä tuntuu jollain tavalla sinulle tutulta, niin silloin voinet saada apua tämän hoitokanavoinnin kautta.Hoitokanavointi:
Parisuhteen hoito 45 min
TÄMÄ LÖYTYY YOU TUBE KANAVALLANI

Tämä hoitokanavointi on tarkoitettu sinulle joka haluaa vastaanottaa hoitoa parisuhteellesi. Parisuhdetta voi aina 'hoitaa' ja olla mahdollisimman tietoinen siitä mitä suhteelle kuuluu. Enkeliporukka haluaa antaa tukihoitoa suhteellesi ja keskitymme hoitokanavoinnin aikana esim. seuraaviin asioihin: Mahdollisten tämänhetkisten solmujen avaamista, on ne solmut sitten mitä tahansa. Purkaa menneitä kokemuksia mitkä rasittaa suhdetta.Antaa voimakasta kommunikaatio-hoitoa molemmille osapuolille. Avata ymmärrystä molemmille vaikka vain yksi osapuoli vastaanottaisi tämän hoitokanavoinnin. Auttaa näkemään asioita sen toisen osapuolen silmien kautta.Tuoda erilaista vahvistavaa hoitoa suhteelle, kun valitset olla parisuhteessasi. Vahvistaa rakkausyhteyttä sydämen kautta. Vahvistaa rakkausyhteyttä mielen kautta. Vahvistaa rakkausyhteyttä kehon kautta. Vahvistaa rakkausyhteyttä henkisyyden kautta. Lisäksi keskitymme oman voimasi hoitamiseen jotta voit entistä terveemmin olla parisuhteessasi.

Hoitokanavointi:
Rahaenergia-tietoisuuhoito 34 min

Tämä hoitokanavointi käsittelee syvällä tasolla rahan ja runsauden puutetta (voi tarkoittaa myös muuta kun pelkkää rahan puutetta), ja annamme oman alitajunnan myös auttaa kun vastaanotamme hoitoa rahaenergian parantamiseen. Puretaan omia uskomuksia rahan suhteen, vaikeita taloudellisia kokemuksia ja otamme vastaan runsauden energiaa monin eri tavoin.
LÖYTYY YOU TUBE KANAVALLAHoitomeditaatio, tukihoito liittyen
rahaenergiatietoisuus-hoitokanavavointiin
Tämä on bonus, jonka saa kun ostaa rahaenergiahoitokanavoinnit.
Meditaatio: Rakkautta rahalle mikä ei ole vielä sinulle tullut, suosittelen päivittäin tehtäväksi pitemmällä aikavälillä
LÖYTYY YOU TUBE KANAVALLA
Hoitokanavointi:
Rakkauden vastaanottaminen 32 min

Tämä aihe on todella laaja. Kukapa ei haluaisi vastaanottaa ja kokea rakkautta, on se sitten jokapäiväisissä kohtaamisissa kenen kanssa vaan tai lähipiirissä olevien ihmisten kanssa. Hoitokanavointi keskittyy energiasi avaamiseen rakkaustietoisuuden suhteen, omien esteiden purkamiseen ja pyrimme avaamaan tasapainoa rakkauden jakamisen, antamisen ja vastaanottamisen välillä. Monilla on se kokemus, että antavat paljon, mutta vastaanottamisen kokemus on vähäisempi. Enkelit tulevat lähestymään asiaa monesta eri näkökulmasta, jotta saamme uusia avauksia omassa tunne-elämässä.Hoitokanavointi:
Peruschakra 53 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämä peruschakran hoitokanavointi on ensimmäinen seitsemän chakran hoitosarjassa.
Peruschakra kehittyy meillä voimallisesti ensimmäisen seitsemän elinvuoden aikana ja nekin vuodet herkästi heijastaa elämänenergiaa läpi koko elämän. Tätä lapsuuden aikaa erityisesti hoidetaan hoitokanavoinnin aikana. Punainen peruschakra edustaa elinvoimaa, jaksamista, intohimoa ja myöskin väkivaltaa. Liian paljon punaista energiaa nostaa pulssia, herättää ärsytysenergiaa ja vapauttaa adrenaliinia. Jos olemme 'pää punaisena' vihasta voimme huomata että verenpaine nousee. Punaista voimaa tarvitsemme kun meidän on hyvä siirtyä pois ajatuksistamme kehoon ja omiin tunteisiin sekä olla yhteydessä siihen mitä reaalimaailmassa tapahtuu. Tarvitsemme erityisesti hoitoa peruschakralle kun elinvoimamme on heikompi, emme jaksa toteuttaa perusasioita tai hoitaa elämässä olevia velvollisuuksia. Silloin jos lapsuuden kokemukset ovat olleet vaativat, voi monilla olla läpi elämän kokemuksia siitä että jää itsensä kanssa uhritilaan (eikä sitä välttämättä itse tiedosta) ja kokee aika ajoin tunnetta:"miksi mulle aina tapahtuu näin?" Kun ihminen on emotionaalisesti täysin tukossa, on peruschakran hoitaminen välttämätöntä. Peruschakra tarvitsee todella paljon hoitoa silloin kun ihminen on erillään (tai haluaisi olla) elämän realiteeteista (pitää maksaa laskut, laittaa ruokaa, hoitaa käytännön asioita ja omaa itseään, ja välittää muista jne). Peruschakran alue edustaa perhettä, kotia, selviytymistä, taloudellista turvaa ja meidän ihmissuhteita. Peruschakran hoito lisää maadoitusta, yhteyttä ihmisiin ja ympäristöön, järjestämisen energiaan, kun olemme poissa itsestämme tai meillä ei ole selkeitä päämääriä elämän suhteen. Elämänhalua lisäävä hoito. Peruschakran hoito on myös todella tärkeä heille jotka uhrautuvut liikaa arjessaan. Antaa rohkeutta tehdä terveitä valintoja!

Hoitokanavointi:
Itsetunto, itseluottamus ja Oman Voiman hoito
42 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämä hoitokanavointi keskittyy voimallisesti oman voiman parantamiseen. Saamme vastaanottaa hoitoa itsetunnolle ja itseluottamuksen parantamiseen. Saat purkaa vanhoja hankalia kokemuksia ja vastaanottaa hoitoa omalle voimalle. Vastaanotat kirkastavaa energiahoitoa ja ikävien itsetunto/itseluottamus tilanteiden puhdistusta. Tässä hoidossa käymme myös läpi lapsuudenaikaisia haastavia kokemuksia jolloin itsetunto ja itseluottamus on ollut monesti koetuksella ja saattanut jättää merkittäviä esteitä oman voimasi rakentamiselle.
Hoitokanavointi:
Itseni Rakastaminen 48 min

Tässä hoitokanavoinnissa käsitellään itsesi rakastamisen kykyäsi monen kysymyksen kautta. Rakkausenkeli kyselee sinulta monia erilaisia kysymyksiä ja kysymykset käynnistävät sinussa uusia asioita. Alitajuntasi kertoo sinulle paljon asioita mikä tukee sinun itsesi rakastamisesi kykyä ja sen lisäämistä. Käsitellään itsesi hyväksymisen kykyäsi ja tavoitellaan sen lisäämistä myös enkeleiden antaman käynnistyvän hoidon kautta. Puretaan itsekriittisyyttäsi ja tärkeää on, että katsot myös sitä käsitettä jotta oma itsesi hyväksyminen voi kohentua.Käsitellään myös itsesi rakastamisen oloasi liittyen sinun kehon tilaasi, niin kun sen itse koet.Vaaleanpunaiset, vihreät ja keltainen enkeli antavat sinulle parantavaa hoitoa. Lisäksi turkoosi ja indigo enkeli käsittelee sinun kanssa totuusenergiaa. Aloitetaan hankalien uskomusten purkamista. Mieli saa keventävää hoitoa. Katsotaan myös mistä haluaisit itsestäsi luopua, on se sitten joku tapa, ominaisuus tai muu vaikea olotila. Kultainen ja oranssi enkeli auttavat sinua myös viisauden ja ilon energian saralla.Hoitokanavointi:
Parisuhteen kutsu 48 min
TÄMÄ LÖYTYY YOU TUBE KANAVALLANI.

Tässä hoitokanavoinnissa käsitellään voimallisesti parisuhteen puuttumista (vaikka ihminen sitä toivoo) ja pureudutaan syvällisesti eri näkökulmista katsottuna miksi sitä parisuhdetta ei ole tullut tai on pitkään puuttunut. Katsomme omia esteitä, sydänkipuja mikä voi aiheuttaa herkästi totaaliblokin parisuhteen muodostumiselle sekä mitä sinussa kenties voisi 'parantua' jotta olisit varmasti valmis avautumaan terveelle parisuhteelle. Saamme myös hoitoa menneille vaikeille parisuhdekokemuksille. Lisäksi saimme käsitellä vastaamaalla omassa sydämessä erilaisiin kysymyksiin, mitä enkeliporukka meille esitti. Samme vahvistusta omalle itsellemme, jotta voimme valmistautua parisuhteen vastaanottamiselle, on se sitten lähiaikoina tai myöhemmin.Hoitokanavointi:
Pelkojen purkaminen ja vähentäminen 50 min

Onko pelot ystäväsi vai ainainen vihollinen? Kuinka paljon pelot määrittelee elämääsi ja minkälaisissa tilanteissa? Oletko helposti peloissasi missä vaan, ja onko elämän luottamuksesi niin vähäinen että aina ajattelet enemmänkin pelon kannalta kun luottamuksen kautta. Mikä eniten pelottaa? Teetkö pelon kautta päätöksiä? Se että ei selviä vaikka laskujen maksamisesta, tai mikä tahansa asia mikä tuntuu vaikealta ja vieraalta aiheuttaa pelkoja, on se sitten muut tuntemattomat ihmiset tai tulevaisuus ja mitä se tuo tullessaan. Monesti minulta kysytään, pitääkö minun pelätä 'sitä tai tätä? Se on oikeasti todella lamaannuttava ajatus että jotain pitää pelätä, jos asia ei ole millään lailla juuri nyt edes ajankohtainen. Vastaanotamme hoitoa ja puhdistusta vapautua turhista tietoisista ja alitajuisista peloista. Voit itse katsoa pelkäätkö jotain turhaa vai onko taustalla joku viesti sinulle, miksi pelkäät? Saamme omille negatiivisille ajatuksille purkuhoitoa, jotta voit katsoa asioita enemmänkin selkeyden kautta eikä 'maalata piruja seinälle' ja elää pelon kautta myöskään omien dramaattisten ajatusten kautta. Luottamusenergian hoito ja luottamuksen lisääminen on tärkeä osa tätä hoitokanavointia. Luottamuksen lisäämista voi myös harjoitella oman valinnan kautta ja antaa sille samanlaisen mahdollisuuden niin kun pelkotietoisuudelle on antanut.Hoitokanavointi:
Rakkaus 27 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämä hoitokanavointi sisältää pelkkää rakkaushoitoa. Saat vastaanottaa hoitavaa rakkausenergiaa fyysiselle tasolle, soluillesi, ajatuksillesi ja tunteillesi. Tämä on ihanan rentouttava hoitokanavointi jossa voit keskittyä rakkaushoidon vastaanottamiseen.Hoitokanavointi:
Muutoksen vastaanottaminen, Tervetuloa Muutos 34 min
TÄMÄ IHANA HOITOKANAVOINTI LÖYTYY ILMAISEKSI MINUN YOU TUBE KANAVALLA.

Ainoa pysyvä asia elämässä on muutos, vai onko?Saatamme kuulla tuota yllä mainittua sanontaa, ja se voi mietityttää meitä voimallisesti, sillä moni meistä on kuitenkin jumissa vanhoissa kaavoissa, eikä elämässä tunnu asiat välttämättä muuttuvan. Painiskelemme yleensä toistuvasti samojen asioiden kanssa ja ihmettelemme miksi olemme menneisyyden kivuissa ja kokemuksissa kiinni. Lisäksi kannamme toki haavoja tunnetasolla ja saatamme pelätä mennä eteenpäin elämässä, sillä vaikka elämä tuntuu hankalalta sellaisenaan, niin se on kuitenkin kaikessa raadollisuudessaan tuttua ja 'turvallista' siitä huolimatta, että se ei tunnu hyvältä. Saamme hoitokanavoinnin kautta tutkia sisintämme meditatiivisessa tilassa vastaanottaessamme enkeleiltä selkeyttä ja puhdistamme haitallisia uskomuksia ja esteitä omasta itsestämme. Samalla avaamme niitä lukkoja mitä juuri tänään omasta itsestäsi löytyy ja otamme vastaan mahdollisimman paljon hoitoa tämän hetkiseen tilanteeseen sekä aiheisiin, jotka estävät elämäämme muuttumasta parempaan suuntaan juuri tänään, tässä ja nyt! Otamme vastaan kirkastusta meidän ongelmakohtiin = esteet muutokselle. Tavoite on auttaa itseämme päästää irti haitallisista asioista, jotka pitää meidät kiinni menneisyyden kuvioissa. Meillä kaikilla on kyky muuttua koko ajan, jos vaan uskallamme katsoa mitä ihanaa voisimme uskaltaa elämäämme tilata - jokainen päivä ja hetki on uusi mahdollisuus! Ja jos se jo tuntuu vastenmieliseltä, että voisi edes ajatella, että voisit vastaanottaa jotain uutta ja hyvää, niin ehkäpä senkin asian takana löytynee jokin haitallinen ja epäterve uskomus omasta elämästä?Katsomme mitä muutoksen pelkoja meistä löytyy. Samalla käynnistämme uuden avartavan prosessin, joka voi viedä sinua kohti uusia muutoksia; sisäisiä ja ulkoisia! Jotta sanonta "muutos on ainoa pysyvä asia" voisi olla totta, tervetuloa vastaanottamaan tämä syväluotava hoitokanavointi auttamaan sinua eteenpäin!
Tämä on hoitokanavointi jota voi käyttää sillä tavalla, että keskityt joka kerta yhteen aiheeseen. Joten kun koet että haluat muutosta jonkun asian suhteen, valitse aihe ja kuuntele hoito.Hoitokanavointi:
Kakkoschakra 42 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLA

Tämän hoitokanavoinnin tavoitteena on herättää kakkoschakran energioita ja samalla hoitaa tukossa olevia teemoja. Kakkoschakran väri on oranssi ja se edustaa iloa, luovuutta, seksuaalisuutta, hyvinvointia, runsautta ja nautintoa. Jos nämä energiat ovat sinulla vähissä, on tämä hoitokanavointi sinua varten! Kun kakkoschakra on haastavassa tilassa jää sinne hyvin paljon vaikeita tunteita, mitä ihminen voi kantaa mukanansa vaikka kuinka kauan- vuosia tai vuosikymmeniäkin. Hoitokanavoinnin tavoitteena on saada yhteyttä niihinkin tunteisiin tai traumoihin mitkä ovat piiloutuneet kakkoschakran energiaan. Oranssi hoito on muutenkin masennusta tunteville tai pitkään sairastaville tärkeä hoitokanavointi. Jos on mikä tahansa vajaavainen olotila liittyen hyvinvointiin, väsymykseen, heikkoon energiatilaan, jaksamiseen sekä matalaan seksuaalienergiaan tai sulkeutumiseen tilaan, kannattaa tätä hoitokanavointia harkita. Tämän hoitokanavoinnin tavoitteena on myös herättää sinussa parempaa oloa oman kehosi suhteen ja samalla tutkia minkälainen suhtautuminen omaan päivittäiseen hyvinvointiin itsestäsi löytyy. Hoitokanavointi haluaa tukea sinun perusjaksamista, avata runsauden energioita ja konkreettisia kokemuksia sekä avata sinua käsittelemään ihmissuhteitasi mahdollisimman rakentavasti ja parantavasti.Hoitokanavointi:
Suru, Pettymys, Katkeruus ja Syyllisyys 48 min

Tässä hoitokanavoinnissa käsitellään haastavia tunteita. Puramme surua mikä on näkyvillä tai piilossa sydämen sopukoissa. Suru vaikuttaa yleiseen terveydentilaan voimakkaasti ja voi raastaa sydäntä aiheuttaen monenlaisia erilaisia fyysisiäkin oireita. Tutkimme elämämme pettymyksiä ja miten ne vaikuttaa omaan sydämeen ja estävät meitä mahdollisesti menemään eteenpäin avoimemmin sydämin. Kaivamme esille ne pettymykset jotka ovat jumissa meissä ja vastaanotamme vapauttavaa hoitoa niille, nyt ja heti. Tarkistamme löytyykö katkeruuden tunteita ja saamme niille purkaavaa ja parantavaa hoitoa. Monesti meiltä voi löytyä piilokatkeruutta mistä emme edes ole tietoisia ja sekin vaikuttaa voimakkaasti meidän yleiseen olotilaan, esim. se voi herkästi näkyä arjessa sillä tavalla olemmeko enemmän positiivisia tai negatiivisia asioiden suhteen.Käsittelemme myös hankalia syyllisyyden tunteita mikä on erittäin voimakas olotila monissa ihmisissä. Joskus ihmiset tuntevat syyllisyyttä asioista mihin he eivät ole millään tavalla syyllisiä, mutta ne voivat olla opittuja tunteita lapsuudesta saakka. Jos syyllisyysenergia on ollut vallitseva kokemus elämässä, voi se voimakkaalla tavalla aiheuttaa kenelle vaan hankalia hidasteita elämässä, eikä sitä kykene tekemään terveitä päätöksiä itsensä hyväksi jos syyllisyyden tunteita tuodaan esille. Saamme tutkia tätä haastavaa tunnetta ja vastaanottaa kirkastavia näkemyksiä asialle ja käynnistää itsestämme vapauttavaa hoitoa sille.

Hoitokanavointi:
Naisen Voima 40 min
TÄMÄ LÖYTYY YOU TUBE KANAVALLANI

Keskitymme vastaanottamaan hoitoa naisen voimalle. Se sisältää monenlaisia erilaisia energioita. Keskitymme tietoisesti oppia vielä enemmän arvostamaan itseämme naisina ja opimme vielä enemmän antamaan itsellemme tukea kaikelle sille mahtavalle mitä meissä asuu, naisena. Monet naiset osaavat käyttää hyvin maskuliinista tekemisen energiaa kun kohtaamme elämän haasteita, mutta feminiinisen energian terve käyttö on monesti hakusessa. Feminiinen energia sisältää erityisesti tervettä vastaanottamista, ilman että meidän tarvitsee aina vastavuoroisesti antaa jotain takaisin (vaikka sekin on kaunista). Terve vastaanottaminen saa ihanasti voimaannuttavaa huomiota tämän hoitokanavoinnin kautta. Me naiset tarvitsemme paljon tukea parantaa itseämme naisina ja monilta meiltä puuttuu terveen feminiinisen energian kokeminen, joten keskitymme hoitokanavoinnin kautta vastaanottamaan kaikenkattavaa näkemystä, ymmärrystä ja emotionaalista ja fyysistä hoitoa niin paljon kun mahdollista.Tilaamme myös apua erilaisten rakkauspettymyksien parantamiseen ja tunneperäisten haavojen hoitoon. Tutkimme omaa kehokuvaa ja puhdistamme negatiivisia näkemyksiä omasta itsestämme. Lisäämme kykyä oppia vastaanottamaan hyvää itseämme kunnioittavilla näkemyksillä. Koemme myös sekä feminiinisen että maskuliinisen energian yhteishoidon ja se auttaa meitä tasapainottamaan olotilaamme.
Hoidon aikana puretaan erilaisia vaikeita asioita, mitä olemme naisina kokeneet- loukkauksia ja muita haavoittavia asioita.

Hoitokanavointi:
Solar Plexus 43 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämän hoitokanavoinnin tavoitteena on auttaa sinua saamaan puhdas yhteys oman voiman energiakeskukseen. Se edustaa toivoa, selkeyttä ja keveyttä silloin kun energiat ovat tasapainossa. Kun solar pl. tila on epäselvä, on ihminen herkästi 'pihalla' itsensä kanssa ja se voi myös näyttäytyä sekavuuteena yleisessä olotilassa. Solar pl. on yhteydessä omaan voimaan, omaan arvoon, itsetuntoon ja vapauteen tehdä niitä asioita mitä itse haluaa. Solar pl. alue sisältää kaiken sen mikä liittyy vatsaan, haimaan, maksaan ja sappirakkoon joten kun saamme hoitoa tälle alueelle, on nämä fyysiset elimet myöskin hoitokanavoinnissa syvällisen hoidon alla. Solar pl. kautta otamme vastaan elämämme kokemuksia, ja se kuinka hyvin kykenemme antaa asioiden imeytyä yhtä lailla henkisesti kun fyysisesti, vaikuttaa suoraan tähän alueeseen. Lisäksi se kuinka hyvin osaamme olla suhteessa toisiin ihmisiin heijastuu voimallisesti tämän alueen kautta omassa olomuodossa. Sitä tasapainoisempi kun sinun oma voimasi on, sitä paremmin kykenet toimimaan muiden ihmisten kanssa pysymällä terveesti omassa keskuksessasi (kokematta alemmuuden- tai ylemmyyden tunnetta). Kun solar pl. alueesi saa tasapainottavaa hoitoa, voi se vähentää arkuutta, vähentää pelkoja ja erilaisia epävarmuuden tunteita. Oma identiteetti saa tervehdyttävää hoitoa ja tämän hoitokanavoinnin kautta vastaanotamme myös hoidon jonka kautta sinun kateissa olevaa omaa voimaa tuodaan sinulle takaisin. Kiltin tytön syndroomaa käsitellään myös hoitokanavoinnin aikana. Oma yksilöllinen voimasi saa tervettä huomiota jotta voit myös jatkossa keskittyä siihen mukavalla tavalla. Mieli saa erikseen selkeyttä antavan hoidon, jotta voit olla entistä selkeämpi omassa ajattellussasi. Emotionaalinen osa saa oman hoidon, minkä kautta katsomme kuinka paljon tunnekuonaa on kiinni tämän alueen elimissä.

Hoitokanavointi:
Täydellinen itseni hyväksyminen 40 min

Tämä hoitokanavointi on sillä tavalla todella tärkeä, että kun ihminen on luonnostaan hyvinkin arvosteleva, niin sitä herkästi kritisoi omaa minäkuvaa missä tilanteessa vaan. Siihen ei tarvita mitään muuta kun omia negatiivisia ajatuksia ja samalla riittävästi huonoa kohtelua itseään kohtaan ja silloin on jo olotila ikävä sekä rajoittava.Tämä hoitokanavointi haluaa auttaa sinua kaikin tavoin hyväksymään itsesi monin eri tavoin jotta voit saavuttaa sen tunteen, että olet hyvä sellaisena kun olet ja kykenet hyväksymään itsesi myös silloin kun elämä tuntuu erityisen haastavalta. Sinun mieli, fyysisen kehon hyväksyminen ja tunteet saa hoitoa ja monia menneitä vaikeita asioita samalla käsitellään, mitkä voi pitää sinua jossain jumitilassa ja vaikeuttaa sinun oman itsesi hyväksymistä. Tavoite on: Täydellinen itsensä hyväksyminen riippumatta siitä, mikä sinun tilanne, nykyinen elämänvaihe tai menneet kokemukset ovat olleet!

Hoitokanavointi:
Sydänchakra 38 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämän hoitokanavoinnin kautta vastaanotamme syvällistä hoitoa sydänchakrallemme. Tämä keskus sisältää kaikki ilon ja rakkauden elementit. Se suojelee meitä kaikkea negatiivista, ikävää ja loukkavaa energiaa vastaan. Sydämen ydin sisältää rakkauden kokemukset kaikilla elämänalueilla. Kaikki mikä liittyy rakkaudellisiin kokemuksiin ja on antanut meillä rakkautta vahvistaa sitä aluetta. Sydänchakra on hyvin herkkä ja sitä avoimempia kun olemme, sitä vaihtelevempia voivat meidän tunnekokemukset olla. Jos elämä on tuonut meillä erityisen rankkoja kokemuksia voi sydämen energia sulkeutua ja aiheuttaa raastavia 'sydän kiinni' kokemuksia. Sydänenergia avautuu parhaiten kun saamme vastaanottaa rakkaudellisia kokemuksia ja välittäviä energioita muiden ihmisten, eläinten tai peräti luonnon kanssa. Antamisen ja vastaanottamisen energia voi lisääntyä ja olla hyvinkin parantavaa. Saamme tämän hoidon aikana vastaanottaa avaavia energioita omille sydänlukoille, myös surun tuntuille, parannusta menneille haasteille suhteessa muihin ihmisiin/eläimiin ja vapautusta niille esteille mitkä ovat läsnä omassa sydämessä. Käymme tarkasti läpi kaikkea mitä omasta sydämen komeroista löytyy ja uusia avaavia hoitoprosesseja käynnistetään omalle sydäntietoisuudelle. Lisäksi fyysinen sydän saa vastaanottaa hoitoa tämän hoitokanavoinnin aikana.

Hoitokanavointi:
Irtipäästäminen 32 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Mikä tahansa asia mistä pidämme kiinni, on se sitten huono ihmissuhde, ihmissuhde mikä ei koskaan toteudu, tai vaikkapa suru ja vihan tunne voivat olla erittäin haitallisia meidän elämänkululle. Sitä voi ajatella että kaikki aikanaan, mutta jos pitää tarpeettomasti kiinni jostain mikä ei oman elämän kulkua millään tavalla terveesti enää itseään palvele, haittaa se varmastikin elämänlaatua ja esim. myös siihen mihin sitä kulloinkin itse elämässä keskittyy. Oletko kiinni tai jumissa jossain asiassa, tapahtumassa, ihmisessä, työkuviossa, jossain toivomuksessa tms. mikä ei etenee vaikka mitä teet? Siinä tapauksessa tämä hoitokanavointi voinee merkittävästi auttaa sinua. Hoitokanavoinnin kautta katsomme miksi olet asiassa jumissa/kiinni ja saat hoitoa nimenomaan sille asialle. Lisäksi lisäämme yleensäkin irtipäästämisen tarvetta elämässä on sitten isoista tai pienistä arkisista asioista kulloinkin kysymys. Pyrimme vastaanottamaan apua sille, että emme jankuta vanhoja asioita mille emme voi mitään ja samalla lisäämme elämän laadun energiaa kun opimme ottamaan asioita rennommin vaikka haluaisimmekin jäädä jumiin jonkun asian tai tapahtuman suhteen. Ennen kaikkea on toki tämän hoidon tavoitteena auttaa sinua vapautumaan sellaisista asioista mitkä merkittävästi estää sinua menemästä eteenpäin ja näin ollen vaikuttaa sinun yleiseen päivittäiseen olotilaan.

Hoitokanavointi:
Kurkkuchakra 40 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämän hoitokanavoinnin kautta vastaanotamme laajaa-alaista hoitoa kurkkuchakrallemme. Kurkkuchakra on meidän kommunikaatiomme energiakeskus ja lisäksi tukee meidän luovuuden energiaa.Täällä asuu myös tahdonvoima ja suhteemme totuuteen. Tämän keskuksen kautta kommunikoimme totuutta, tunteita, ideoita ja ajatuksia elämämme asioista. Tahdonvoimaa käsittelemme voimakkaasti tätä kautta, jo pelkästään sen suhteen mitä laitamme suuhun, on se sitten ruokaa/juomaa/tai jotain muuta (tupakointi on yksi esimerkki) jolloin tahdonvoiman energia on kovassa kulutuksessa. Mikä tahansa haastava kommunikaatio kuluttaa kurkkuchakraa. Se sisältää juorut, kiroilu, ikävä kielenkäyttö tai vaikkapa huutaminen. Kurkkuchakran tehtävä on olla totuuden keskus. Se pätee sekä omaan kommunikaatioon sekä siihen mitä itse otat ulkopuolelta vastaan. Jos tiedät että joku muu on puhunut/kommunikoinut sinusta ikävästi, vaikuttaa sekin negatiivisesti kurkkuchakrasi energiaan. Jos kommunikoimme jatkuvasti ikävästi itse muista ihmisistä, vaikuttaa sekin negatiivisesti kurkkuchakran tilaan. Kurkkuchakran alue vaikuttaa myös korviin ja niiden hyvinvointiin. Kun puolustat itseäsi terveesti kommunikoiden huolehdit samalla kurkkuchakrasi hyvinvoinnista. Se miten käytämme tahdonvoimaa, vaikuttaa suoraan kurkkuchakran tilaan. Jos olemme olleet kykenemättömiä valitsemaan terveempiä elämäntapoja esim syömisen, juomisen tai peräti huumeiden suhteen on se voimallisesti vaikuttanut tahdonvoiman energiaamme. Tarvitsemme tahtoa jotta voimme käsitellä paremmin elämämme asioita. Liian voimakas tahtotila voi taas aiheuttaa tukosta kurkussa ja monet tunteet jäävät jumiin kurkkuun. Sitä parempi kyky kun on kommunikoida asioita vapaasti, sen parempi olo ja vapaus myös omiin ajatuksiin ja niiden ilmaisemiseen. Oma integriteetti kehittyy sitä enemmän kun puhumme selkeästi totuutta ja 'walk our talk', kävelemme niin kun puhumme selvästi ja rehellisesti. Hoitokanavoinnissa keskitytään kaikkiin edellä mainittuihin asioihin ja enemmänkin, jotta saamme maksimaalista apua tiedostaa mitä kaikkea kurkussa tapahtuu ja vastaanottaa eheyttävää parannusta kurkkuchakralle.

Hoitokanavointi:
Täydellinen anteeksiantaminen 38 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Täydellinen anteeksiantaminen on aiheena yksinkertainen mutta vaatii ihmiseltä monesti todella paljon. Tässä hoitokanavoinnissa vastaanotamme hoitoa asioille, tapahtumille, kokemuksille ja ihmisille mille meillä on ollut vaikeuksia antaa anteeksi. Tutkimme samalla kuinka paljon se vielä vaikuttaa omaan elämään ja aiheuttaako se haasteita vastaanottaa parempia kokemuksia kun elämässä mennään eteenpäin.Katsomme mitä tunteita ja olotiloja löytyy omasta sydämestä siltä osin onko jotain anteeksiannettavaa muille tai peräti itselleen. Vastaanotamme syväluotaavaa hoitoa täydelliselle anteeksiantamiselle sekä ymmärrystä sille millä tavalla se vaikuttaa omaan elämänlaatuun. Anteeksiantaminen on aina valinta ja monesti siihen tarvitaan selkeästi myös omaa tahtoa. Saamme hoitoa mille tahansa mikä jollain tavalla estää meitä omassa sydämessä antaa anteeksi. Hoitokanavointi käynnistää hoitoprosessin minkä kautta voimme entistä tietoisemmin keskittyä anteeksiantamiseen silloin kun siihen on tarvetta.

Hoitokanavointi Otsachakra 36 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämän hoitokanavoinnin kautta vastaanotamme laaja-alaista hoitoa otsachakrallemme. Otsachakra toimii monille antennina antaen informaatiota miten ovat turvassa ja kuinka hyväksyttyjä kokevat olevansa. Tämä keskus kehittyy monissa lapsissa aikaisin jos ovat olleet vaativissa turvattomissa perheolosuhteissa. Normaalisti tämä alue herää aikaisessa aikuisuudessa ja viimeistään noin 28 vuoden iässä.Otsachakra hallitsee monia oleellisia toimintoja meissä ja on meidän tietoinen linkki elämämme valintoihin ja kuinka käytämme energiaamme. Mielikuvituksen hyödyntäminen visualisoimalla toiveitamme asuu tällä alueella. Meidän intuitiivinen kykymme käyttää oikeaa aivopuoliskoa auttaa meitä arvioimaan totuutta muista ihmisistä ja tapahtumista. Otsachakra auttaa meitä kehittämään viisauden energiaa oman elämän tapahtumien ja haasteiden kautta. Viisaus kehittyy tämän keskuksen kautta ja kehitämme merkityksellisyyden tunnetta sen avulla. Egon ja itsekkyyden energiat vähenevät. Sitä tasapainoisemmassa kunnossa kun tämä chakra on, niin sitä vähemmän koemme tarvetta hallita tai tuomita muita omien näkemysten kautta. Silloin kun otsachakran voima on vajaavainen, ovat itsekuri, oma näkökyky ja monesti muistikin heikoilla. Kun chakra on yliaktiivisesti epätasapainossa on erittäin hankala luottaa omaan intuitioon ja ihminen saattaa toimia vain rationaalisesti, älyä ja vallankäyttöä korostaen. Pää toimii, mutta sydän ei ole yhteistyökykyinen. Sitä paremmassa kunnossa kun otsachakra on niin sitä paremmin kykenemme arvioimaan elämän asioita. Heikko solar plexus energia 'syö' otsachakran voimaa, joten sitä enemmän kun olemme egossamme, sitä vähemmän otsachakran luova käyttöenergia on käytettävissämme. Indigon värinen otsachakra on meidän aloituskohta henkiselle kehitykselle.

Hoitokanavointi
Mielen ja sydämen vapauttaminen 36 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Saamme vastaanottaa ytimekästä hoitoa mielen tasolle minne herkästi juuttuu erilaiset negatiiviset mielen maisemat, hankalat näkemykset josta emme osaa aina päästää irti sekä mitkä tahansa vaikeat ajatukset jotka jyllää päässä toistuvasti. Autamme tuomalla irtipäästämisen energiaa eri tavoin ja antamalla rauhoittavaa energiaa mielen tasolle. Keskitymme selvittämään päätä A:sta Ö:hön ja lisäämään mahdollisuutta vapautua omista mielen esteistä nopeammin ja helpommin. Toinen alue on sydän ja tunteet. Tämän hoidon kautta tavoittelemme auttamaan sydäntä vapautumaan sellaisista sydämen esteistä mihin emme itse saa yhteyttä. Samalla saamme hoitoa niille esteille mistä olemme itse tietoisia. Sydän saa laajaa esteiden vaputumishoitoa, helpotusta tämänhetkisille hankalille tunteille ja vahvistusta käsitellä mitä tahansa sydämeen liittyviä asioita paremmin. Tämän hoitokanavoinnin aikana ovat pääasialliset 'työntekijät' vapauteen keskittyvät vapauden enkelit, jotka ovat tämän syksyn (2019) aikana touhunneet minun henkilökohtaisissa kanavoinneissa. Heidän tavoite on auttaa meitä vapautumaan elämämme hankalista pitkäaikaisista esteistä mikä on monille hyvin tuttu asia elämässä. Tilaamme siis käänteentekevää hoitoa mikä saa vaikuttaa meihin pitkälläkin aikavälillä jotta oman elämän asiat voi avautua isommalla energialla.

Hoitokanavointi Kruunuchakra 30 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämän hoitokanavoinnin kautta vastaanotamme laaja-alaista hoitoa kruunuchakrallemme. Violetti kruunuchakra edustaa rauhaa, henkisyyttä ja kauneutta. Tämän chakran hoito auttaa meitä tyyneyteen ja levollisuuteen. Kun kruunuchakran alueella on haasteita, ovat terveyshaasteet pään alueella herkemmin läsnä, on ne sitten fyysisiä tai mentaalisia ongelmia. Aina kun tällä alueella on vaikeuksia, on ihmisellä haasteita kasvun, kypsymisen ja kehittymisen kanssa. Kun saamme lisää hoitoa kruunuchakrallemme voimme vastaanottaa lisää voimaa ja kasvua oman elämän vastuunkantajina. Monille auttaa meditaatio mikä vaikuttaa rauhoittavasti kruunuchakran energiaan. Tämä keskus on selvännäön, henkisen totuuden ja korkeamman tietoisuuden keskus. Erilaiset kiputilat saavat myös vastaanottaa hoitoa ja tukea tämän hoitokanavoinnin kautta. Kruunuchakra sijaitsee päälaella ja on meidän linkki oman personallisuuden ja korkeamman minän kanssa. Se edistää meidän henkilökohtaista yhteyttä itseemme ja auttaa meitä vastaanottamaan tyyneyttä. Violetti väri edustaa rauhaa sielulle. Kun ihmisellä on haasteita hyväksyä elämän vaikeuksia ja esimerksiksi pitkäaikaisia sairaustiloja, on hyvä vastaanottaa hoitoa kruunuchakralle jotta kykenee paremmin käsittelemään elämän vastoinkäymisiä. Liika violetti hoito on hyvä tasapainottaa maadoittavalla hoidolla, mitä myös tämän hoitokanavoinnin kautta annetaan. Kun ihminen on liikaa 'violetissa' on hänellä herkästi ongelmia tehdä tärkeitä päätöksiä ja sen takia vastaanotamme myös hoitoa solar plexus alueelle, jotta hoitokanavointi antaa mahdollisimman paljon tasapainoa. Yliherkkyyteen on violetti hoito erittäin tasapainottava apu. Violetti auttaa lisäämään henkistä ymmärrystä, helpottaa vaikeita tunteita ja antaa rauhaa erilaisille asioille. Violetti auttaa tuomaan tunteille enemmän tasapainoa, helpottaa hermostuneisuutta ja kroonista huolestuneisuutta. Violetti auttaa ihmistä hyväksymään asioita enemmän henkisen näkökulman kautta ja antamaan korkeampaa näkemystä asioista. Egon energia saa myös tasapainotusta tämän hoidon kautta. Energiakenttä saa vastaanottaa tämän hoitokanavoinnin kautta kokonaisvaltaisen hoidon unohtamatta selkeyden ja maaenergian voimaa. Tässä hoitokanavoinnissa saamme vastaanottaa hoitoa vähentää huoliämpäriämme ja voimistaa rakkausämpäriä.Hoitokanavointi: Addiktioenergian hoito 33 min.
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tässä hoitokanavoinnissa tutkimme omia addiktiivisia taipumuksia ja katsomme mitä oma sisin niistä sinulle kertoo. Tämäkin vaatii tietoista työtä sitoutua ja katsoa miksi ne omat addiktiot tupsahtaa aina yllättäen esille, vaikka oikeasti tietää että se ei edistä omaa terveyttä ja hyvinvointia. Pyrimme menemään omien addiktiotaipumustemme äärelle ja vastaanotamme tietenkin syvällistä hoitoa tällekin teemalle enkeliporukalta. Kun on kysymys vakavista addiktioista mitkä vaatii esim. lääkehoitoa on lääkärin apu aina tarpeen.

Hoitokanavointi: Negatiivisten energioiden purkaminen 33 minuuttia
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämän hoitokanavoinnin tavoite on auttaa sinua purkamaan omia negatiiivisia energioita, ajatuksia, näkemyksiä ja kokemuksia. Jokaisessa meissä löytyy tämä ominaisuus ja silloin kun se saa ylivallan on vaikea keskittyä elämän kuvioihin rakentavasti ja parempaa vastaanotten. Lisäksi katsomme kuinka paljon negatiivisuutta löytyy ympäristöstä juuri nyt kun tätä kuuntelet jotta voit saada siihenkin kokemukseen ja tunteeseen tukea.

Hoitokanavointi:
Hylkäyksen kokemuksen hoito 36 min
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tässä hoitokanavoinnissa saamme vastaanottaa hoitoa hylkäämisen kokemukselle. On sitten joku ihminen tietoisesti hylännyt sinut tai olet itse se hylkäävä osapuoli, keskitymme käsittelemään tätä aihetta kirkastavasti ja hoitavasti. Saat vastaanottaa monitahoista hoitoa hylkäyksen tunteelle ja/tai hoitoa sille kokemukselle kun sinun on pitänyt jättää jotakin taakse. Tämä asia sisältää aina luopumista tavalla tai toisella ja saamme myös voimaa käydä sitä tunnetta läpi. Puramme sydämen kautta tunteita mitä on siellä jumissa.


Hoitokanavointi:
Maadoitushoito 28 minuuttia
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämä maadoitushoito on aivan ihana hoito ja tätä voit kuunnella vaikka monta kertaa viikossa.Tämän hoitokanavoinnin tavoite on auttaa sinua keskittymään tietoisesti itsesi maadoittamiseen. Jos energiasi on ns. sekaisin ja sinulla on esim. keskittymisvaikeuksia on maadoitus toivottava asia. Saat hoidon kautta tukea olla tässä hetkessä ja paremman yhteyden omaan kehoosi. Kehomme voi olla terveempi myös maadoituksen ansioista ja mieli voi myös olla paljon rauhallisempi ja ehdottomasti selkeämpi. Vahva maadoitus antaa lisää tasapainoa, luottamusta ja yleisesti parempaa olotilaa. Tämän hoidon kautta saat apua mielellesi, kehollesi ja läsnäolollesi- tässä ja nyt.

Hoitokanavointi:
Itsekriittisyyden ja muiden arvostelemisen hoitokanavointi 35 minuuttia

Itsekriittisyyden ja muiden arvostelemisen hoitokanavointiTässä hoitokanavoinnissa saamme vastaanottaa hoitoa omalle voimakkaalle itsekriittisyydelle ja katsoa kuinka paljon se auttaa itseään – koska se on tervettä? – ja kuinka paljon se rajoittaa omaa minäkuvaa. Puramme epätervettä itsekriittisyyttä ja samalla saamme hoitoa omalle minäkuvalle ja itsetunnolle. Lisäksi tutkimme tarvetta arvostella ja tuomita muita ja mitä kaikkea sen tavan kautta löytyy. Monesti arvostelun takana on pelko ja riippuu asiasta mikä se motiivi on kulloinkin tuomitsevasti arvostella muita, muiden tapoja, elämää ja valintoja. Saamme apua vähentää epätervettä arvostelua itsessämme ja tukea keskittyä omaan itsemme terveesti ja antaa muille tilaa keskittyä omiin valintoihin.

Hoitokanavointi:
Sydämen itsetunto 28 minuuttia
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämän hoitokanavoinnin tavoite on antaa sinun sydämellesi lisää vahvistusta. Keskitymme tunne-elämääsi. Silloin kun elämä on koetellut sydäntäsi rankasti joko surun, pettymysten, menetysten tai minkä tahansa sydäntä koeteltavan kokemuksen kautta aiheuttaa se helposti sydämelle suuria hankaluuksia ja sydämen itsetunto kärsii. Oma sydän saattaa kokea että hyvää ei voi enää tulla ja sydämen kokemusmaailmaa sulkeutuu herkästi ja aiheuttaa pitkäaikaisiakin esteitä vastaanottokyvyn suhteen. Sydäntä ei voi mielellä ohjata, vaikka niin haluaisikin. Annamme enkeliporukan hoitaa sydäntäsi ja tuoda elämääsi uskoa sekä luottamusta takaisin hoidon kautta ja sinun tarvitsee vain olla läsnä ja kuunnella miten hoito voi käynnistää sydämessäsi uuden vaiheen.

Hoitokanavointi:
Kärsimysenergian purkaminen 25 minuuttia
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLA

Kärsimysten määrä elämässä vaihtelee jokaisella. Monilla on kokemuksia siitä että elämässä on jokin yksi (ja toki enemmänkin) iso kärsimys joka häiritsee elämän kulkua ja rajoittaa omaa hyvää oloa ja herkästi estää itseään voimaan paremmin. Tässä hoitokanavoinnissa keskitymme vastaanottamaan kärsimysenergian purkamista sillä tavoitteella että on sinun kärsimyksesi ollut kuinka vaikeaa tai hankalaa tahansa, niin voit saada sille kokemukselle syvää hoitoa ja helpotusta. Hoidon tavoite on auttaa sinua mahdollisesti myös helpommin hyväksymään sitä mitä elämä on ollut. Kaikenkattava yleistä olotilaa parantava hoitokanavointi.

Hoitokanavointi:
Korona-aika- ahdistukseen, suruun ja yksinäisyyden tunteeseen 30 min

Tässä tähän aikaan sopiva hoitokanavointi sillä monilla nousee haastavia tunteita pintaan kun joutuu olemaan erillään normaaleista sosaalisista kontakteista.Tämän hoidon kautta saamme rauhoituista, tunteiden purkamista ja tukea mahdolliseen yksinäisyyden tilaan. Samalla käsitellään ajankohtaisia pelkoja mitä tämä tilanne saattaa vaihtelevasti nostaa pintaan.


Hoitokanavointi:
Vastuunotto ja velvollisuus 32 min
TÄMÄ LÖYTYY ILAMISEKSI YOU TUBE KANAVALLA

Kuinka paljon meidän pitää keskittyä oman vastuunoton lisäämiseen. Kuinka paljon otat väärällä tavalla vastuuta muiden ihmisten tunteista? Kuinka paljon toivot että muut ottaisivat vastuuta sinun tilanteesta tai tunteista. Mikä on tervettä vastuunottoa sekä vastuunkantamista ja koska me mennään metsään siinä asiassa? Laaja-alainen hoito ja näkemyksiä antava hoito vastuunottamisesta, vastuunkannosta ja vastuuntunteesta. Tämä on myös hyvin paljon voimaa ja selkeyttä antava hoito.

Hoitokanavointi:
Voimistava hoito helpottamaan korona-ajan väsymystä, saamattomuutta ja alakuloa 33 min

Tämä hoitokanavointi keskittyy avaaamaan sinun energiat. Herättämään jos väsyttää, koet saamattomuutta tai alakuloa. Tämän hoidon kautta saat taas uutta vauhtia itsellesi ja helpotusta mielialaasi. Ohjaamme myös katsetta tulevaisuuteen vaikka se onkin monille tällähetkellä iso kysymysmerkki. Töissä on lukuisa määrä enkeleitä ja hoito alkaa kakkoschakran alueelta keskittyen sen alueen tukoksiin mihin varsinkin oranssit enkelit antoivat hoitoa. Yleisenergiaa nostattavaa hoito.

Hoitokanavointi: Vastustaminen 34 minuuttia

Otamme vastaan hoitoa omalle vastustamisen kokemukselle. Puramme sinun niin/mutta/eikun/envoi esteet. Pääset tutkailemaan omia vastustamisen kokemuksia ja esteitä ja miksi haluat ylipäätä jotain vastustaa, varsinkin jos voisit jotain itse asioille tehdä. Saat uutta voimaa keskittyä siihen mikä oikeasti voisi auttaa sinua eteenpäin, eikä elää siellä “muttakunasiatovatvaikeita” tilassa. Voimistamme itsetuntoasi ja sydämen voimaasi. Tervetuloa tähän hoitoon katsomaan mitä vastustat ja muuttamaan olotilaasi kevyemmäksi ja eteenpäin meneväksi.

Hoitokanavointi:
Epäonnistumisen purkaminen 43 minuuttia
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämän hoitokanavoinnin kautta katsomme sinun epäonnistumisen kokemuksia ja annamme niille kokemuksille hoitoa jotta saat voimaa uskaltaa taas uskaltaa, vaikka menneisyydessä olet niitä epäonnistumisia kokenut. Tämä hoitokanavointi avaa sinulle lisää rohkeutta ja avaamme polkua uudelle kaikista menneistä epäonnistumisista huolimatta. Uutta kohti uudella voimalla! Todella tehokas hoito mikä vaikuttaa monella tavalla ja erityisen voimakkaasti sydämen kautta.

Hoitokanavointi:
Seitsemän chakran hoito 52 minuuttia
TÄMÄ HOITOKANAVOINTI LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämä hoitokanavointi keskittyy chakrojen puhdistukseen ja tällä kertaa käymme läpi sopivin annoksin kaikki päächakrat: värit ovat punainen, oranssi, keltainen, vihreä, turkoosi, indigo ja violetti. Hoitokanavointi on herättävä, kirkastava, rauhoittava, selkeyttävä ja rentouttava.

Hoitokanavointi:
Surukokemusten hoito 38 minuuttia
TÄMÄ LÖYTYY ILMAISEKSI YOU TUBE KANAVALLANI

Tämä hoito keskittyy vain ja ainoastaan surun käsittelemiseen. Jokainen ihminen kokee surua elämänsä aikana on se sitten menetyksistä tai yleisesti ottaen vaikeista elämän kokemuksista johtuvia kokemuksia. Menetämme ihmisiä, luovumme toiveista mitkä eivät voineet toteutua tai koemme terveydellisiä haasteita mitkä myös nostavat herkästi kroonistakin surua sydämeen. Vastaanotamme laaja-alaisen hoidon surun kokemuksille ja samalla myös kärsimyksen olotiloille ja paljon purkamista ja helpotusta surullisuuden tunteille.

Hoitokanavointi:
Tämä hoitokanavointi puhdistaa ja selkeyttää alkuvuoden 2020 energioita 31 min

Hoitokanavoinnin aikana käsiteltiin kaikkea sitä mikä on ollut vaikeaa, paljon energiaa fyysiselle keholle, sydämen voimakas siivous ja mielen kirkastaminen. Lisäksi katsottiin listaa mikä on ollut hyvää ja tuotiin voimaannuttava luottamuksellista energiaa loppuvuodelle 2020. Enkelit olivat ihanassa vauhdissa ja oli mukava tehdä välitilinpäätös tälle vuodelle ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin lisääntyvällä voimalla ja energialla.