Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Hoitokanavoinnit:

Olen aloittanut palvelun jossa tarjoan noin 30-40 minuutin meditatiivisia hoitokanavointeja videopalvelu zoom.us kautta ennakkoon määritetyllä aiheella jotka ilmoitan aina ennen seuraavaa kalenterikuukautta.

Hoito on kaikille avoin.

Sinun tehtävä: otat aktiivisen passiivisesti vastaan hoitokanavoinnin ilman että keskitymme sinun henkilökohtaisiin asioihin. Pääasia on, että saat vastaanottaa itsellesi hoitoa, jotta voit kokea että saat energiaa, voimaa ja selkeyttä elämäsi tämänhetkiseen olotilaan. Itsehän kanavoin aina silmät kiinni, ja pyydän sinuakin kuuntelemaan hoitokanavointia silmät kiinni jotta voit olla puoli-meditatiivisessa tilassa kun vastaanotat hoitoa (voit joko istua tai maata kanavoinnin aikana). Sillä tavalla otat tietoisesti kanavointia vastaan. Voit myös äänittää kanavoinnin kun vastaanotat sitä rauhassa omassa kodissasi tai missä sitten oletkin.

Itse koen että minun kautta tuleva kanavoitu hoito on se mikä eniten vaikuttaa ihmisiin, sekä akuutisti että pitkällä aikavälillä. Kanavoitu hoito purkaa esteitä, solmuja, vaikeita tunteita ja ajatuksia sekä antaa rakennusenergiaa nyt ja tulevaisuutta varten. Se voi auttaa heti, tai se voi vaikuttaa pitemmän ajan kautta riippuen ihmisen henkilökohtaisesta elämäntilanteesta. Hoitokanavointeja voi vastaanottaa usein, jolloin saa tukea elämän eri kuvioissa jaksaa paremmin. Hoito voi myös voimakkaasti alentaa stressin tunnetta ja antaa voimavaroja sekä energiaa omaan jaksamiseen.

Hoitoaika on yleensä 30-40 minuuttia, jolloin minä kanavoin hoitoa yksisuuntaisesti kaikille vastaanottajille ja emme käytä aikaa pitempiin keskusteluihin netissä ollessamme. Jos jostain syystä sinun päässäsi teknillisiä haasteita, en voi jäädä odottamaan että ne selviää, mutta se antaa sinulle mahdollisuuden selvittää asiaa seuraavaa kertaa varten. Zoomia voit kokeilla rauhassa itsekseen ennen ryhmään tulemista. Ota yhteyttä ja kokeilemme zoom sivun toimivuutta minun kanssa ennen hoitokanavointia. Yleensä kaikki teknilliset haasteet selviää.

Jos sinulla ei vielä ole Zoomia, lataa se Androidiin Play kaupasta tai Iphoneen App storesta tai kirjaudu zoom.us sivuille tietokoneellasi. Tämä palvelu on englanninkielinen. Connect audio, joissakin kännyn kautta olevissa zoomasetuksissa voi klikata kohtaa call audio jolloin se avaa ääniyhteyden. Kirjoita ainakin etunimesi zoomissa, sillä jos näen tiedoissa esim. pelkästään nimenä Iphone en tiedä kuka on linjoilla. Kuulen koneellani jokaisen osallistujan ja sinä näet/kuulet minut videolla, ja kanavoinnin aikana on tärkeetä, että itse otat rennon asennon joko istuen tai maaten.

Kanavointien aikana hiljennään kaikkien osallistujien äänet (mute) jotta varmasti rauha hoidon aikana. Tavoite on yksinkertainen: Otat vastaan hoitoa ja keskitymme kanavointiin jotta voin noin 30-40 minuutin aikana antaa mahdollisimman pitkän hoitokanavoinnin osallistuvalle ryhmälle. Hoito on yleensä aina hyvinkin tehokasta ja näinkin lyhyenkin hoitoajan kautta voit saada itsellesi voimaa ja energiaa. Lähetän jälkikäteen äänitiedoston sähköpostiisi.

Jokainen halukas osallistuja rekisteröityy asianomaisen zoom linkin kautta ja kun hoitokanavointi (tai kuukauden hoitokanavoinnit) on maksettu hyväksyn manuaalisesti osallistujalle paluuviestinä sähköpostitse zoom linkin, jota klikkaamalla pääset päivän hoitokanavointiin. Jos asetuksissa pyydetään 'join meeting' numeroa, niin kirjoita ne 9 numeroa jotka näkyy vahvistus (confirmation) sähköpostissa (jonka olet saanut paluuviestinä sisäänpääsy-linkkinä kun maksu on suoritettu). Jos olet maksanut koko kuukauden maksun kuukauden alussa, vahvistan kuitenkin rekisteröitymiset vasta lähempänä asianomaista päivää, jotta sinun sisäänpääsylinkkisi ei katoa sinun sähköposteihin. Näille sivuille laitan aina seuraavan zoom linkin seuraavalle hoitokanavoinnille.

Voit maksaa suoraan tilille Carina Hagström, FI5421852000134212, viestikenttään tieto hoitokanavoinnista, tai verkkokaupan kautta ja nyt myös Mobile Payta käyttäen puhelinnumerooni 040-5893381

Hinta 2 hoitokanavointia/kk on 25 eur/hlö tai 35 eur/sama talous/perhe. Yksittäinen hoitokanavointi on 15 eur/hlö tai 20 eur/sama talous/perhe.

Seuraavat hoitokanavoinnit ovat:

Hoitokanavointi: Otsachakra - Keskiviikkona 06.11 klo 18.30

Hoitokanavointi: Mielen ja sydämen esteiden hoito sekä niiden vapauttaminen - Torstaina 21.11 klo 18.30

--------------------------------------------------------------------------

Toivon että kunnioitatte tätä maksullista palvelua sillä tavalla, että ette jaa äänitettyjä hoitokanavointeja muille ilman että minun työni saa korvauksen.

--------------------------------------------------------------------------


Tili Carina Hagstrom, FI5421852000134212, viestikenttään hoitokanavointi marraskuu tai voit myös maksaa verkkokaupan kautta

Rekisteröidy alla olevan zoom linkin kautta Hoitokanavointiin Otsachakra

Jälkeenpäin lähetän äänitiedoston hoitokanavoinnista sähköpostilla kaikille osallistujille.

--------------------------------------------------------------------------

Jos on kysyttävää, otathan yhteyttä puh 040-5893381 tai laita minulle sähköpostia carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com

Toivon että myös liityt suljettuun Hoitokanavointi Fb ryhmääni (jos olet Facebookissa), jossa aina tarkempaa tietoa kuukauden hoitokanavoinneista ja tarvittaessa keskustelua ja jakamista hoitojen vaikutuksista tai tuntemuksista. Tervetuloa mukaan hoitoihin! Fb ryhmässä olevat saavat aina välillä lahjaksi ylimääräisen hoitokanavoinnin (kun osallistuu vähintään yhteen hoitokanavointiin/kk maksavana osallistujana).

Hoitokanavointiterveisin, Carina ____________________________________________________