Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Hoitokanavoinnit:

Tällä sivulla kerron tulevista noin 30-40 minuutin meditatiivisista hoitokanavoinneista ennakkoon määritetyllä aiheella jotka ilmoitan aina ennen seuraavaa kalenterikuukautta.

Äänitetyn hoitokanavoinnin voi tilata minulta sähköpostitse ja lähetän ne aina maksun jälkeen vastaanottajan sähköpostiin.

Sinun tehtävä: otat aktiivisen passiivisesti vastaan hoitokanavoinnin omassa rauhassasi silloin kun sinulle sopii. Joskus hoitokanavoinnit voi käydä 'työstä' mikä tarkoittaa sitä että saat tietoisesti työstää omia henkilökohtaisia tunteita ja kokemuksia sinun valitsemalla hetkellä. Pääasia on, että saat vastaanottaa itsellesi hoitoa, jotta voit kokea että saat energiaa, voimaa ja selkeyttä elämäsi tämänhetkiseen olotilaan. Itsehän kanavoin aina silmät kiinni, ja pyydän sinuakin kuuntelemaan hoitokanavointia silmät kiinni jotta voit olla puoli-meditatiivisessa tilassa kun vastaanotat hoitoa (voit joko istua tai maata kanavoinnin aikana). Sillä tavalla otat tietoisesti kanavointia vastaan.

Itse koen että minun kautta tuleva kanavoitu hoito on se mikä eniten vaikuttaa ihmisiin, sekä akuutisti että pitkällä aikavälillä. Kanavoitu hoito purkaa esteitä, solmuja, vaikeita tunteita ja ajatuksia sekä antaa rakennusenergiaa nyt ja tulevaisuutta varten. Se voi auttaa heti, tai se voi vaikuttaa pitemmän ajan kautta riippuen ihmisen henkilökohtaisesta elämäntilanteesta. Hoitokanavointeja voi vastaanottaa usein, jolloin saa tukea elämän eri kuvioissa jaksaa paremmin. Hoito voi myös voimakkaasti alentaa stressin tunnetta ja antaa voimavaroja sekä energiaa omaan jaksamiseen.

Hoitokanavoinnit ovat yleensä pituudeltaan 30-40 minuuttia ja näet aina jokaisen jo äänitetyn hoitokanavoinnin kohdalla kuinka pitkä se on. Lista jo tehdyistä hoitokanavoinneista näkyy esim. linkissä: Hoitokanavoinnit - Aikaisemmin äänitetyt hoitokanavoinnit.

Voit maksaa suoraan tilille Carina Hagström, FI5421852000134212, viestikenttään tieto hoitokanavoinnista, tai verkkokaupan kautta ja nyt myös Mobile Payta käyttäen puhelinnumerooni 040-5893381

Hinta 2 hoitokanavointia/kk on 25 eur/hlö tai 35 eur/sama talous/perhe. Yksittäinen hoitokanavointi on 15 eur/hlö tai 20 eur/sama talous/perhe.

Normaalisti jälkikäteen maksetut kuuluu hintaan vain 2 hoitokanavointia ja silloin voi valita minkä tahansa oman valinnan mukaisesti myös paljon aikaisemmin tehdyistä hoitokanavoinneista.

--------------------------------------------------------------------------

Toivon että kunnioitatte tätä maksullista palvelua sillä tavalla, että ette jaa äänitettyjä hoitokanavointeja muille ilman että minun työni saa korvauksen.

--------------------------------------------------------------------------

Jos on kysyttävää, otathan yhteyttä puh 040-5893381 tai laita minulle sähköpostia carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com

Toivon että myös liityt suljettuun Hoitokanavointi Fb ryhmääni (jos olet Facebookissa), jossa aina tarkempaa tietoa kuukauden hoitokanavoinneista.


Hoitokanavointiterveisin, Carina ___________________________________________________