Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Hoitokanavointi:

Aloitan uuden palvelun marraskuussa 2018. Aikaisemmin pidin säännöllisesti kotona ryhmäkanavointeja, jolloin x-määrä ihmisiä istuutui minun olohuoneeseen vastaanottamaan yhteiskanavoinnin. Yleensä kutsuin ihmisiä kanavointiin jollain otsikolla mihin hoidossa keskityttiin.
Nyt tarjoan näitä noin 20-25 minuutin meditatiivisia kanavointeja videopalvelu zoom.us kautta joko ennakkoon määritetyllä aiheella tai sitten vastaanotetaan 'ihan mitä vaan' sovittuna hoitokanavointi-aikana. Hoito on kaikille avoin.

Sinun tehtävä: otat aktiivisen passiivisesti vastaan hoitokanavoinnin ilman että keskitymme sinun henkilökohtaisiin asioihin. Pääasia on, että saat vastaanottaa itsellesi hoitoa, jotta voit kokea että saat energiaa, voimaa ja selkeyttä elämäsi tämänhetkiseen olotilaan. Itsehän kanavoin aina silmät kiinni, ja pyydän sinuakin kuuntelemaan hoitokanavointia silmät kiinni jotta voit olla puoli-meditatiivisessa tilassa kun vastaanotat hoitoa (voit joko istua tai maata kanavoinnin aikana). Sillä tavalla otat tietoisesti kanavointia vastaan. Voit myös äänittää kanavoinnin kun vastaanotat sitä rauhassa omassa kodissasi tai missä sitten oletkin.

Itse koen että minun kautta tuleva kanavoitu hoito on se mikä eniten vaikuttaa ihmisiin, sekä akuutisti että pitkällä aikavälillä. Kanavoitu hoito purkaa esteitä, solmuja, vaikeita tunteita ja ajatuksia sekä antaa rakennusenergiaa nyt ja tulevaisuutta varten. Se voi auttaa heti, tai se voi vaikuttaa pitemmän ajan kautta riippuen ihmisen henkilökohtaisesta elämäntilanteesta. Hoitokanavointeja voi vastaanottaa usein, jolloin saa tukea elämän eri kuvioissa jaksaa paremmin. Hoito voi myös alentaa stressin tunnetta rajusti ja mikä onkaan nyt parempaa kun vastaanottaa itselleen kirkastavaa ja voimaannuttavaa hoitoa.

Marraskuu 2018 on nyt ilmainen kokeilukuukausi. Testaamme jotta saamme asian teknillisesti toimimaan ja yhteyden vastaanottaa hoitokanavointia. Maksimiaika hoidolle on 25 minuuttia, jolloin minä kanavoin hoitoa yksisuuntaisesti kaikille vastaanottajille ja emme käytä aikaa pitempiin keskusteluihin netissä ollessamme. Jos jostain syystä sinun päässäsi teknillisiä haasteita, en voi jäädä odottamaan että ne selviää, mutta se antaa sinulle mahdollisuuden selvittää asiaa seuraavaa kertaa varten. Zoomia voit kokeilla rauhassa itsekseen ennen ryhmään tulemista. Ota yhteyttä jos haluat kokeilla zoom sivun toimivuutta minun kanssa ennen kanavointia. Kokeiluissa on ollut muutamia ihmisiä jotka eivät saa ääniyhteyttä auki. Kaksi hoitokanavointia on nyt tehty. Jos haluat itsellesi äänitiedostot näistä kanavoinneista (otsikolla: oman voiman hoito) laita minulle sähköpostia, ja saat paluuviestissä äänitteet.

Haluatko tulla mukaan marraskuun testiryhmään ja vastaanottaa hoitokanavoinnin? Paikkoja ja aikaa on rajoitetusti jotta voin näin alussa hallita tilannetta.

Seuraavan hoitokanavoinnin järjestän torstaina 22.11, kirjautuminen heti klo 18.20 jälkeen, aiheena RAKKAUS. Tällä isolla otsikolla tulen usein pitämään kanavointeja ja katsomme mitä kivaa ykläkerran porukka meille kulloinkin hoitona antaa. Tulen jatkossa tarjoamaan näitä sekä päiväs- että iltaaikaan, vaihtelevasti. Hoitokanavoinnin arvo on 15 euroa, ja marraskuu on siis ilmainen kuukausi.

To 22.11 Aihe:

R A K K A U S

Jos sinulla on jo zoom tietokoneellasi tai älypuhelimessasi, voit liittyä hoitokanavointiin to 22.11 klo 18.20-18.30 tämän linkin kautta: https://zoom.us/j/5672367399

Jos sinulla ei vielä ole Zoomia, lataa se Androidiin Play kaupasta tai Iphoneen App storesta tai kirjaudu zoom.us sivuille tietokoneellasi. Tämä palvelu on englanninkielinen. Käynnistä Zoom ja Join a meeting, syötä ylläoleva ID numero 5672367399. Jollei se onnistu, klikkaa tuota ylläolevaa linkkiä suoraan jonka kautta pääset asianomaisille sivuille. Connect audio. Kirjoita ainakin etunimesi zoomissa, sillä jos näen tiedoissa esim. pelkästään nimenä Iphone en tiedä kuka on linjoilla. Näen tai kuulen koneellani jokaisen osallistujan, mutta kanavoinnin aikana on tärkeetä, että itse otat rennon asennon joko istuen tai maaten.

Kanavointien aikana hiljennään kaikkien osallistujien äänet (mute) jotta varmasti rauha hoidon aikana. Tavoite on yksinkertainen: Otat vastaan hoitoa ja keskitymme nopeasti itse kanavointiin jotta voin noin 20-25 minuutin aikana antaa mahdollisimman pitkän hoitokanavoinnin osallistuvalle ryhmälle. Hoito on yleensä aina hyvinkin tehokasta ja näinkin lyhyenkin hoitoajan kautta voit saada itsellesi voimaa ja energiaa. En ota vastuuta äänityksestä vaikka joskus pystyn jakamaan nauhoituksia.Teknillisiä haasteita voi aina tulla joten sen takia nauhoitetut kanavoinnit ovat ylimääräisiä lahjoja jos nauhoitus on lähetettävissä jälkeenpäin.

Ilmoittaudu hoitoon pikapuolin sillä tarjoan paikkoja rajoitetusti, viimeistään ennen klo 17.30 torstaina 22.11. Voit kirjautua klo 18.20-18.30 välisenä aikana ja aloitan kanavoinnin klo 18.31. Sen jälkeen et voi enää liittyä mukaan tämän illan kanavointiin.

Ilmoittaudu mukaan vaikka tekstarilla puh 040-5893381 tai laita minulle sähköpostia carina.hagstrom(at)pp.inet.fi

Toivon että myös liityt suljettuun Hoitokanavointi Fb ryhmääni (jos olet Facebookissa), jossa aina tietoa seuraavasta kanavoinnista ja tarvittaessa keskustelua ja jakamista hoitojen vaikutuksista tai tuntemuksista. Myös teknillisiä haasteita käsitellään siellä. Tervetuloa mukaan hoitoihin!

Hoitokanavointiterveisin, Carina