Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Hoitokanavoinnit:

Olen hiljattain aloittanut palvelun jossa tarjoan näitä noin 30-40 minuutin meditatiivisia hoitokanavointeja videopalvelu zoom.us kautta ennakkoon määritetyllä aiheella jotka ilmoitan aina ennen seuraavaa kalenterikuukautta.

Hoito on kaikille avoin.

Sinun tehtävä: otat aktiivisen passiivisesti vastaan hoitokanavoinnin ilman että keskitymme sinun henkilökohtaisiin asioihin. Pääasia on, että saat vastaanottaa itsellesi hoitoa, jotta voit kokea että saat energiaa, voimaa ja selkeyttä elämäsi tämänhetkiseen olotilaan. Itsehän kanavoin aina silmät kiinni, ja pyydän sinuakin kuuntelemaan hoitokanavointia silmät kiinni jotta voit olla puoli-meditatiivisessa tilassa kun vastaanotat hoitoa (voit joko istua tai maata kanavoinnin aikana). Sillä tavalla otat tietoisesti kanavointia vastaan. Voit myös äänittää kanavoinnin kun vastaanotat sitä rauhassa omassa kodissasi tai missä sitten oletkin.

Itse koen että minun kautta tuleva kanavoitu hoito on se mikä eniten vaikuttaa ihmisiin, sekä akuutisti että pitkällä aikavälillä. Kanavoitu hoito purkaa esteitä, solmuja, vaikeita tunteita ja ajatuksia sekä antaa rakennusenergiaa nyt ja tulevaisuutta varten. Se voi auttaa heti, tai se voi vaikuttaa pitemmän ajan kautta riippuen ihmisen henkilökohtaisesta elämäntilanteesta. Hoitokanavointeja voi vastaanottaa usein, jolloin saa tukea elämän eri kuvioissa jaksaa paremmin. Hoito voi myös voimakkaasti alentaa stressin tunnetta ja antaa voimavaroja sekä energiaa omaan jaksamiseen.

Hoitoaika on yleensä 30-40 minuuttia, jolloin minä kanavoin hoitoa yksisuuntaisesti kaikille vastaanottajille ja emme käytä aikaa pitempiin keskusteluihin netissä ollessamme. Jos jostain syystä sinun päässäsi teknillisiä haasteita, en voi jäädä odottamaan että ne selviää, mutta se antaa sinulle mahdollisuuden selvittää asiaa seuraavaa kertaa varten. Zoomia voit kokeilla rauhassa itsekseen ennen ryhmään tulemista. Ota yhteyttä ja kokeilemme zoom sivun toimivuutta minun kanssa ennen hoitokanavointia. Yleensä kaikki teknilliset haasteet selviää.

Jos sinulla ei vielä ole Zoomia, lataa se Androidiin Play kaupasta tai Iphoneen App storesta tai kirjaudu zoom.us sivuille tietokoneellasi. Tämä palvelu on englanninkielinen. Connect audio, joissakin kännyn kautta olevissa zoomasetuksissa voi klikata kohtaa call audio jolloin se avaa ääniyhteyden. Kirjoita ainakin etunimesi zoomissa, sillä jos näen tiedoissa esim. pelkästään nimenä Iphone en tiedä kuka on linjoilla. Kuulen koneellani jokaisen osallistujan ja sinä näet/kuulet minut videolla, ja kanavoinnin aikana on tärkeetä, että itse otat rennon asennon joko istuen tai maaten.

Kanavointien aikana hiljennään kaikkien osallistujien äänet (mute) jotta varmasti rauha hoidon aikana. Tavoite on yksinkertainen: Otat vastaan hoitoa ja keskitymme kanavointiin jotta voin noin 30-40 minuutin aikana antaa mahdollisimman pitkän hoitokanavoinnin osallistuvalle ryhmälle. Hoito on yleensä aina hyvinkin tehokasta ja näinkin lyhyenkin hoitoajan kautta voit saada itsellesi voimaa ja energiaa. Yleensä pystyn jakamaan nauhoituksia, sähköpostitse tai whatsappin kautta.Teknillisiä haasteita voi aina tulla joten sen takia nauhoitetut kanavoinnit ovat ylimääräisiä lahjoja jos nauhoitus on lähetettävissä jälkeenpäin.

Jokainen halukas osallistuja rekisteröityy asianomaisen zoom linkin kautta ja kun hoitokanavointi (tai kuukauden hoitokanavoinnit) on maksettu hyväksyn manuaalisesti osallistujalle paluuviestinä sähköpostitse zoom linkin, jota klikkaamalla pääset päivän hoitokanavointiin. Jos asetuksissa pyydetään 'join meeting' numeroa, niin kirjoita ne 9 numeroa jotka näkyy vahvistus (confirmation) sähköpostissa (jonka olet saanut paluuviestinä sisäänpääsy-linkkinä kun maksu on suoritettu). Jos olet maksanut koko kuukauden maksun kuukauden alussa, vahvistan kuitenkin rekisteröitymiset vasta lähempänä asianomaista päivää, jotta sinun sisäänpääsylinkkisi ei katoa sinun sähköposteihin. Näille sivuille laitan aina vain seuraavan zoom linkin seuraavalle hoitokanavoinnille. Katso hinnasto alimpana. Voit maksaa suoraan tilille Carina Hagström, FI5421852000134212, viestikenttään tieto hoitokanavoinnista tai webshopin luottokorttilinkin kautta.

Yksi hoitokanavointi 15 eur henkilö/20 euroa- kun samassa taloudessa useampi kuuntelija

Eräpäivä: yksi arkipäivä ennen hoitoa

Kaikki kuukauden hoitokanavoinnit 40 eur henkilö/60 euroa, kun samassa taloudessa useampi kuuntelija

Eräpäivä: kuukauden 1. päivä tai viimeistään yksi arkipäivä ennen kuukauden ensimmäistä hoitokanavointia.

Toivon että kunnioitatte tätä maksullista palvelua sillä tavalla, että ette jaa äänitettyjä hoitokanavointeja muille ilman että minun työni saa korvauksen. Ja jos samassa taloudessa on muita kuuntelijoita, toivoisin että maksat silloin yhdestä hoidosta 20 eur ja kuukauden hoitokanavoinneista 60 eur. Kaikki hoitokanavointi-äänitteet on jälkikäteen saatavilla.

Seuraava hoitokanavointi TÄMÄ SIIRTYY MYÖHEMPÄÄN ILMOITETTAVAAN AJANKOHTAAN:

Ystävänpäivän kunniaksi keskitymme tehtävään rakastamaan itseäsi, sinun ensimmäinen ystävä tässä elämässä.
Saat vastaanottaa syväluotaavaa hoitoa itsellesi ja lisätään energiaa näkemyksellä: Kuinka paljon voit itseäsi rakastaa!? Tämä on tietenkin iso teema, ja asioita ja kokemuksia katsotaan ja hoidetaan monesta eri näkökulmasta. Arvioidaan terveen itsekkyyden arvoa ja annetaan sille myös kaikki se arvo mikä sille kuuluu. Sitä enemmän kun saat oivalluksia itsesi terveestä rakastamisesta, sitä enemmän voit kutsua terveempiä ihmissuhteita elämääsi. Käymme läpi sinun itsesi rakastamisen esteitä ja samalla saat tarkasti katsoa mitä sinun itsetuntosi kertoo sinulle asioista. Saat hoitokanavoinnin aikana tehdä itsellesi haastattelun oman itsesi rakastamisen kokemuksista ja mitä tahansa omia esteitä tulee näkyviin, käsitellään voimallisesti, jotta pääset eteenpäin terveessä oman itsesi välittämisessä. Enkeliporukka tulee myös antaamaan jonkun kotiläksyn tehtäväksi, jotta annat itsellesi täyden terveen huomion lähiaikoina ja työstät tietoisesi itsesi rakastamisen teema. Bonuksena erilaista puhdistusta menneestä jotta pääsemme uudella tavalla eteenpäin. Tilataanpa meille ihmeitä tähän hoitokanavointiin!
Let's do this!
Voit ostaa pelkästään tämän hoidon (15 eur/hlö) tai kaikki helmikuun hoidot (40 eur/hlö). Rekisteröidy viimeistään 14.02 klo 16 ja saat paluupostissa sisäänpääsylinkin. Hoitokanavointi alkaa klo 18.30 ja tulethan linjoille jo klo 18.15 jälkeen.

Jokaisesta hoitokanavoinnista saat äänitiedoston sähköpostitse tai whatsapp viestinä jälkikäteen.

Jos käytät zoomia ensimmäistä kertaa, niin toivon että voin tehdä sinun kanssa yhteyden kokeilun samalla sisäänpääsylinkillä, jotta näet että pääset hyvin linjoille. Rekisteröidy tällä alla olevalla zoom.us linkillä ja saat maksun jälkeen paluupostissa sisäänpääsylinkin.

Jos on kysyttävää, otathan yhteyttä puh 040-5893381 tai laita minulle sähköpostia carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com

Toivon että myös liityt suljettuun Hoitokanavointi Fb ryhmääni (jos olet Facebookissa), jossa aina tarkempaa tietoa kuukauden hoitokanavoinneista ja tarvittaessa keskustelua ja jakamista hoitojen vaikutuksista tai tuntemuksista. Tervetuloa mukaan hoitoihin! Fb ryhmässä olevat saavat aina välillä lahjaksi ylimääräisen hoitokanavoinnin (kun osallistuu vähintään yhteen hoitokanavointiin/kk maksavana osallistujana).

Hoitokanavointiterveisin, Carina ____________________________________________________