Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Tätä palvelua tarjoan sen takia että iso osa minun työtäni on välittää kanavoidusti parantavaa energiaa asiakkaalle mitä erilaisempiin ongelmiin- terveyshaasteisiin tai esim. johonkin tunnetilaan mikä vie tällä hetkellä paljon voimia.

Tarjoan tätä palvelua nyt kaikille halukkaille, sekä vanhoille että uusille asiakkaille. Tämän palvelun kautta keskityn vain ja ainoastaan tarjoamaan vastaanottajalle kanavoidusti parantavaa kaukoparannusta puhelimitse. Normaalisti teen puhelinkonsultaatioita vain vanhoille asiakkailleni mikä voi sisältää selvännäkökonsultaatioita monista eri aiheista. Tätä palvelua voi kaikki käyttää vaikka emme olisi aikaisemmin tavanneet. Tarjoan tämän palvelun kautta ainoastaan selvännäkökykyäni käyttäen katsomalla mihin terveyshaasteeseen vastaanottaja pyytää hoitoa ja sitä kautta saa vastaanottaa parantavaa kaukoparannusta selostuksen kera. Pitkäaikainen kokemukseni on osoittanut että asiakas saa vastaanottaa tehokasta parantavaa apua omaan tilanteeseen ja yleensä voimaan paremmin selvännäköisen kanavoidun hoidon jälkeen. Huom! Diagnooseja minun ei kuulu tehdä vaan ne vastaanotetaan terveydehoitohuollon puolella. Monesti tosin voi tulla suuntaa antavaa tietoa mitä kannattaa tutkia kun on kehossa terveydellisiä ongelmia.

Koska siis voit käyttää tätä palvelua? Alla esimerkkejä koska voit harkita kysyä itsellesi apua tätä kautta:

Väsymystilat (etkä välttämättä aina tiedä mistä se johtuu ja tarvitset energiaa jaksaa mennä eteenpäin)

Mikä tahansa sairaustila mihin kaipaat hoitoa jotta jaksat paremmin

Selkäkivut

Niskakivut

Särkytilat

Suruun (jos esim. olet kokenut jonkun menetyksen ja sinun on vaikea jaksaa elää arkea)

Sydänsuru

Shokkitilat

Masennus (tukihoitona muulle hoidolle mitä käytät terveydenhoitohuollon puolella)

Kun olet ihan jumissa etkä tiedä mikä sinua vaivaa

Kun vaan voit huonosti ja tarvitset energiaa

Monia muitakin syitä tietenkin on, ja voit kertoa minulle ennen ajan sopimista mihin apua kaipaat ja kannattaako meidän tehdä kanavoitu hoito sinulle.

Varaan näihin kanavoituihin puhelinhoitoihin aikaa normaalisti 10-15 minuuttia. Kun soitat kerrot lyhyesti oireesi ja sen jälkeen katson mitä kaukoparantavaa hoitoa sinulle lähetetään ja kerron sinulle asiat kuvauksen kera puhelun aikana.

Varaa aika ajanvarausaikanani soittamalla 040-5893381 arkisin klo 9.00 - 10.30 ja kysy silloin voidaanko tehdä toivomaasi tilanteeseen parantava puhelinkonsultaatio.Tai lähetä minulle asiasta kysely koska tahansa sähköpostiini carina.hagstrom@carinahagstrom.com ja palaan asiaan vuorokauden sisällä.

Hinta 10-15 minuutin ajasta, riippuen kuinka paljon aikaa käytämme on 20-30 euroa (jos aikaa menee enemmän kun 15 minuuttia veloitan toki silloin enemmän, mutta näissä kanavoiduissa hoidoissa sitä harvemmin tarvitsee paljon aikaa). Parantavan hoidon minimihinta on kuitenkin 15 euroa jos puhelu on lyhyempi kuin 10 minuuttia.

Maksu samana päivänä tilille Carina Hagström,
Nordea FI5421852000134212.
Viestikenttään: Kanavoitu hoito

Verkkokaupassa linkit 10 ja 15 minuutin puhelinhoitoihin.


Voit myös maksaa Mobile Payn kautta puhelinnumerooni 0405893381.

Vaihtoehtoisesti voin myös lähettää sinulle maksupyynnön Pay Palia käyttäen sinun sähköpostiisi.