Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Äänitetyt meditatiiviset hoitokanavoinnit

Tämän linkin kautta voit ostaa aikaisemmin äänitettyjä hoitokanavointeja, jotka olen toteuttanut ryhmän seurassa zoom videopalvelua käyttäen. Hoitokanavoinnit vaikuttavat samalla tavalla hoitavasti vaikka et ole alkuperäisessä tapahtumassa läsnä. Hoitokanavointeja voit kuunnella aina uudestaan, juuri silloin kun omaan aikatauluusi sopii ja vastaanottaa asianomaista parantavaa hoitoa itsellesi. Kun haluat nähdä mitä hoitokanavointeja on aina kulloinkin tarjolla, katso nettisivuilla linkki Hoitokanavoinnit zoomin kautta. Tilauksesi jälkeen lähetän tilaamasi hoitokanavoinnin sähköpostiisi tai whatsapp viestinä. Ilmoita kumpaan haluat äänitteen. Suosittelen whatsappia jos sitä käytät, jolloin saat helposti kuunneltua sitä puhelimen kautta. Valitse No shipping cost. Toki voit myös maksaa suoraan tilille: Carina Hagström, Nordea FI5421852000134212 ja laita minulle viestiä tilauksesta.

Products together 3 pcs
images3.jpeg&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Itsetuntohoito 37 minuuttia

Tämä hoitokanavointi on erittäin syvälle tunteisiin menevä itsetuntoon keskittyvä hoito. Hoidon aikana saamme tutkia kuka muu ihminen on vaikuttanut haitallisesti oman itsetunnon kehittymiseen. Katsomme omia hankalia uskomuksia omasta itsestämme. Käsittelemme omia henkilökohtaisia epäonnistumisia. Ennen..
Price: 15.00 €
images-18.jpeg&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Rakkaushoito 19 minuuttia

Tämä rakkaushoito sydämelle on kanavoitu kokeiluryhmälle 22.11.2018. Voit ostaa tämän yhden ja ainoan hoitokanavoinnin itsellesi poikkeuksellisen edullisesti ja kuunnella tämän intensiivisen 19 minuutin hoidon jossa saat hoitoa vihreältä, vaaleanpunaiselta, keltaiselta ja kultaiselta enkeliltä. Avaa..
Price: 6.00 €
44324be01294cc527f51dfae710f82dc.jpg&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Sydänenergialle 24 minuuttia

Tässä hoitokanavoinnissa vastaanotat sydämelle hoitoa. Saat hoitoa asioille mitkä ovat kevyempien tunteiden tiellä. Tässä hoitokanavoinnissa ovat mm. töissä vaaleanpunaiset enkelit, vihreät enkelit, rakkausenkelit ja kultaiset enkelit.
Hoito keskittyy suurien pettymysten hoitoon, surun hoitoon ja erilaisia..
Price: 15.00 €