Shopping cart contents0  products - Total 0.00 €

Äänitetyt meditatiiviset hoitokanavoinnit

Tämän linkin kautta voit ostaa aikaisemmin äänitettyjä hoitokanavointeja, jotka olen toteuttanut ryhmän seurassa zoom videopalvelua käyttäen. Hoitokanavoinnit vaikuttavat samalla tavalla hoitavasti vaikka et ole alkuperäisessä tapahtumassa läsnä. Hoitokanavointeja voit kuunnella aina uudestaan, juuri silloin kun omaan aikatauluusi sopii ja vastaanottaa asianomaista parantavaa hoitoa itsellesi. Kun haluat nähdä mitä hoitokanavointeja on aina kulloinkin tarjolla, katso nettisivuilla linkki Hoitokanavoinnit zoomin kautta. Tilauksesi jälkeen lähetän tilaamasi hoitokanavoinnin sähköpostiisi tai whatsapp viestinä. Ilmoita kumpaan haluat äänitteen. Suosittelen whatsappia jos sitä käytät, jolloin saat helposti kuunneltua sitä puhelimen kautta. Valitse No shipping cost. Toki voit myös maksaa suoraan tilille: Carina Hagström, Nordea FI5421852000134212 ja laita minulle viestiä tilauksesta.

Products together 9 pcs
Love&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Rakkauden vastaanottaminen 32 minuuttia

Rakkauden vastaanottaminen..... Tämä aihe on todella laaja. Kukapa ei haluaisi vastaanottaa ja kokea rakkautta, on se sitten jokapäiväisissä kohtaamisissa kenen kanssa vaan tai lähipiirissä olevien ihmisten kanssa. Hoitokanavointi keskittyy energiasi avaamiseen rakkaustietoisuuden suhteen, omien esteiden..
Price: 15.00 €
Image_29-10-17_at_10.55.jpg&width=280&height=500

Äänitetyt hoitokanavoinnit 4 kpl- Valitse listalta ne neljä mitkä sinua eniten kiinnostaa

Tähän pakettiin kuuluu 4 hoitokanavointia. Katso kuvaukset jokaisen erillisen hoitokanavoinnin kohdalta. Valitse 4 seuraavasta hoitokanavoinnista, ja ota yhteyttä mitkä haluat itsellesi vastaanottaa. 
Sydänenergia
Itsetuntohoito
Rahatietoisuusenergia
Sydänlukkojen avaaminen
Painonhallinnan ja terveellisen..
Price: 40.00 €
44324be01294cc527f51dfae710f82dc.jpg&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Sydänenergialle 24 minuuttia

Tässä hoitokanavoinnissa vastaanotat sydämelle hoitoa. Saat hoitoa asioille mitkä ovat kevyempien tunteiden tiellä. Tässä hoitokanavoinnissa ovat mm. töissä vaaleanpunaiset enkelit, vihreät enkelit, rakkausenkelit ja kultaiset enkelit.
Hoito keskittyy suurien pettymysten hoitoon, surun hoitoon ja erilaisia..
Price: 15.00 €
images3.jpeg&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Itsetuntohoito 37 minuuttia

Tämä hoitokanavointi on erittäin syvälle tunteisiin menevä itsetuntoon keskittyvä hoito. Hoidon aikana saamme tutkia kuka muu ihminen on vaikuttanut haitallisesti oman itsetunnon kehittymiseen. Katsomme omia hankalia uskomuksia omasta itsestämme. Käsittelemme omia henkilökohtaisia epäonnistumisia. Ennen..
Price: 15.00 €
images.jpeg&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Rahaenergiatietoisuus 35 minuuttia

Tässä hoitokanavoinnissa käsitellään syvällä tasolla rahan ja taloudellisen turvan puutetta. Hoitokanavoinnin myötä käynnistyy oma prosessi rahaenergian suhteen ja tavoitteena on käynnistää rahatietoisuuden terve eheytyminen. Rahaan, sen puutteeseen ja sen käyttöön liittyy monesti todella paljon latautunutta..
Price: 15.00 €
Terveys&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Painonhallinnan ja terveellisemmän ruokavalion puolesta 38 minuuttia

Hoitokanavointi painonhallinnan ja terveellisemmän ruokavalion puolesta toteutuu kerran kuussa toukokuulle 2019 saakka. Joka kuukausi on jokin tarkempi aihe, johon keskitymme ja tammikuun aihe on tunnesyöminen. Otamme vastaan hoitoa asialle sekä ajatus- että sydämentasolla. Lisäksi vastaanotamme keholle..
Price: 15.00 €
images-25.jpeg&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Uuden vuoden hoito 49 minuuttia

Hoidon aikana saimme apua puhdistaa ja vapautua menneen vuoden vaikeista asioista/kokemuksista. Saimme hoitoa mielelle, sydämelle ja keholle. Kävimme läpi tulevan vuoden toiveita ja tavoitteita ja saimme hoitoa omille peloille ja jännitystiloille. Vastaanotimme puhdistavaa hoitoa myös keholle ja yleistä..
Price: 15.00 €
images-52.jpeg&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Sydänlukkojen purkaminen 33 minuuttia

Keskitymme omien sydänlukkojen avaamiseen ja vastaanotamme voimallista hoitoa purkaa tunnelukkoja ja esteitä mitkä estävät meitä kokemaan helpommin rakkaudellisia tunteita. Saamme apua surun purkamiseen, parisuhteisiin liittyvää sydänsurujen hoitoa, vahvistusta sydämelle ja teemme hoidon aikana enkeleiden..
Price: 15.00 €
Yksinaisyys_ulkopuolisuus&width=280&height=500

Äänitetty hoitokanavointi- Yksinäisyyden ja ulkopuolisuuden tunteen kokemukselle 34 minuuttia

Yksinäisyyden tunne ja kokemus on hyvinkin tavallista. On sinun elämässäsi sitten ihmisiä vaikka kuinka paljon tai vähän, ja on sinun arkinen elämä täynnä ympäröiviä ihmisiä tai ei. On tutkittu, että yksinäisyys sairastuttaa ihmisiä ja on monille todella vaikea asia. Yksinäisyyden tunne sisältää myös..
Price: 15.00 €