Selvännäkökonsultaatio

Mielelläni selvennän, mitä selvännäkökanavointini saattaa sinulle antaa ja mitä sinun kannattaa huomioida minun luo tullessasi.


SAAN TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ ERI ENKELEIDEN KANSSA. Kokemusta on vaikea kuvailla sanoin joten omakohtainen kokemus antaa kanavoinnista ymmärrystä ja miten se henkilökohtaisesti kullekin vaikuttaa.


He kertovat sen, mitä heillä on lupa kertoa juuri

sinä päivänä kun tapaamme ja sen, mitä sinä heidän

mielestä olet valmis ottamaan vastaan ja käsittelemään tapaamisen jälkeen.


Enkelit antavat ymmärrystä, viisautta, tietoa ja

energiaa/hoitoa sydämelle! Kaikki edellä mainitut voivat

auttaa parantavasti ja itse koen, että ymmärryksen

vastaanottaminen elämän solmukohdissa ja

kysymysmerkeissä voi oleellisesti helpottaa olotilaamme.

Enkelit antavat myös mielellään neuvoja, näkemyksiä

ja vahvistuksia kun olemme epävarmoja omassa

elämäntilanteessamme. Tärkeää on kuitenkin muistaa,

että itse täytyy kuitenkin päättää ja lopullinen vastuu

valinnoista ottaa, kun omia valintoja elämässä tekee.

Omasta mielestäni on hyvä kuunnella jotain ulkopuolista

tahoa, kun olemme jumissa ja se voi silloin avata

energiaamme uusille mahdollisuuksille.

Vahvistuksia annetaan, jotta näemme kirkkaammin omia

näkemyksiämme ja se voi myös auttaa konkreettisesti

avaamaan meidän lukkoja sekä tutustua itseemme uudella

tavalla.


Joskus enkelit sanovat jotain, mitä emme heti ymmärrä.

Silloin koen, että he mahdollisesti pyrkivät avaamaan meissä

'uuden huoneen' ja haluavat antaa meille jonkun uuden

näkemyksen tai peräti suunnanmuutoksen, jotta samalla

kehittyisimme omalla polullamme. Näin ollen prosessi on se

mikä meitä matkan varrella kehittää ja aika näyttää

mistä loppujen lopuksi on kysymys. Sen tyyppiset vaiheet

vaativat nöyryyttä ja kärsivällisyyttä ja mahdollisesti

myös avun vastaanottamista monelta eri taholta.


Enkelit auttavat meitä ihmisiä varmasti monella eri tavalla.

ITSE HALUAN ILMAISTA KAKSI ASIAA, JOTKA OVAT MINULLE KIRKKAITA:

Minulle enkelit ovat suuria kasvattajia.

He tekevät mielellään oman työnsä ja antavat apuaan monella eri tavalla - neuvot, parantavat energiat, näkemykset jne. ja he toivovat, että otamme aktiivisesti vastaan, t.s. jättäisimme omat mielen esteemme sivuun jos suinkin kykenemme.

Käytännössä se tarkoittaa sitä, että teemme parhaamme kun valitsemme parempia ratkaisuja elämässämme, jotta jokaisella sivupolulla ei tarvitse kulkea. Tavoite on siis pysyä helpommin pääväylällä ja samalla voida paremmin kun teemme elämässä valintoja. Meillä on siis mahdollisuus oppia elämään omaa elämäämme puhtaammin. Tällä ajatuksella voimme tehdä enkeleiden kanssa yhteistyötä. Jos juuri nyt kohtaamme jotain suurta haastetta elämässä, kaikki mahdollinen apu kannattaa käyttää ja niissä valinnoissa annan mahdollisimman paljon käytännön neuvoja- jota voit valita, jos siltä tuntuu.

Toinen asia mikä on selvääkin selvempi, kun enkeleiden työskentelystä puhutaan on se tosiasia, että he AUTTAVAT! He pelastavat meidän hengen jos sallittua on; he järjestävät meille parkkipaikan, jos sallittua on tai lähettävät elämäämme jonkun henkilön auttamaan meitä kun sallittua on - ja kaikki tämä ilman ehtoja. Monesti emme voi tietää miksi saamme apua ihmeellisellä tavalla ja silloin on suuremmista asioista kysymys. Voimme yksinkertaisesti olla kiitollisia ja avautua vastaanottamaan.

Kun tulet konsultaatioon, enkelit ja minä toivomme avoimuutta kun kerrot elämästäsi ja niistä asioista joita juuri nyt käsittelemme. Kun tapaan uuden asiakkaan ensimmäistä kertaa, minulla on tapana pyytää, että kerrot aluksi itsestäsi joko vähän tai paljon ja minkälaiset asiat tuovat sinut minun luokse juuri tällä kertaa. Valmistaudu konsultaatioon miettimällä, mitä asioita haluat käsitellä. Silloin yhteistyö sujuu puhtailla energioilla ja voimme saada mahdollisimman paljon aikaiseksi. Enkelit antavat mielellään tarkkojakin kommentteja asioista mistä puhumme ja mihin haluamme ymmärrystä. Tavoite on aina parantava!

Konsultaation aikana työskentelen monitasoisesti. Kysymme mitä asiakkaan oma alitajunta paljastaa asioista mihin emme itse välttämättä päivätajunnassa saa yhteyttä = juuri ne asiat jotka jumittavat elämäämme. Katsomme mitä jonkun muun henkilön alitajunta kertoo (kun sallittua on) tilanteesta jota pohdimme. Kysymme mitä enkelit kertovat informatiivisessa mielessä ja katsomme miten enkelit hoitavat sekä läsnäolevaa asiakasta ja hänen ympäristössä olevia ihmisiä.

Hoito voi olla hyvinkin voimakasta parantavassa mielessä ja tuntua kehossa konkreettisesti 'energiahoidolta' ja auttaa meitä parhaimmillaan fyysisellä, mentaalisella,emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Kokemus on myös osoittanut, että kanavointi todennäköisesti vaikuttaa sinun alitajuntaan ja elämän eri prosesseihin yleensä pitkänkin ajan ja lyhyt tai pitkä aika todellakin näyttää mitä seuraavaksi tapahtuu.

Joillakin asiakkailla on myös tärkeää saada yhteyttä edesmenneisiin läheisiin ja silloin kun se tuntuu tarpeelliselta niin sekin tapahtuu. Se tapahtuu ainoastaan silloin kun se tuntuu asiakkaalle turvalliselta (t.s. sanoen meillä ei ole asiaan liittyviä pelkoja) ja kun tarvitsemme myös sitä yhteyttä eheytymisemme polulla. Näin yleensä silloin jos olemme menettäneet jonkun läheisen ihmisen ja suru estää meitä etenemästä elämässä.

Jos podemme jotain sairautta tai oiretta, voimme myös tutkia mitä mahdollista viestiä se saattaa meille kertoa - henkisesti tai tunnetasolla, jolloin voimme saada mahdollisuuden ottaa vastaan ymmärrystä itsellemme ja joskus myös oleellista helpotusta asialle. Lisäksi voimme vastaanottaa hoitoa fyysiselle tasolle 'yläkerran' lääkäreiltä jotka auttavat meitä näkymättömältä tasolta. Jos on kysymys akuutista lyhyaikaisesta sairaudesta, saattaa kanavoitu hoito vaikuttaa hyvinkin nopeasti. Kun on kysymys jostain vaikeammasta sairaudesta, niin kun esim. syövästä niin saattaa yläkerran hoito lähteä vahvistamaan ihmisen edistymistä, mikä useasti on, vaikka ei valitettavasti aina, mahdollista. Haluan korostaa, että kun läpikäymme vaikeaa sairautta, niin meillä on jokaisella oikeus pyrkiä valitsemaan lisä-apua ja/mutta sen pitää kuitenkin itseään voimakkaasti kutsua kun tukea hakee.

Kanavoinnin aikana voidaan elämän asioita käsitellä siis monin eri tavoin ja kaikille mahdollisuuksille kannattaa olla avoin. Lähestulkoon mitkä tahansa aiheet voivat tulla käsittelyyn, ihmissuhdehaasteista, koti-, raha- ja terveysasioihin. Monesti on tarpeellista tutkia mikä on suhde omaan itseensä yhtä lailla kun pohdimme suhdettamme muihin ihmisiin tai peräti maa-planeettaan jolla tallustelemme. Parantumisen mahdollisuus lähtee kuitenkin omasta itsestään ja 'yläkerran väki' haluaa auttaa meitä avautumaan, kehittymään, parantumaan ja kasvamaan ihmisenä.

Konsultaatio voi olla tarpeellinen juuri sinua varten, jos läpikäyt haasteita perheesi kanssa, parisuhteesi kanssa, oman voiman eheytymisen kanssa, sydänsurut tai suru, masennuksen tai yleensä kaikki mikä liittyy oman elämän kokemusten käsittelemiseen. Sitä enemmän kun meillä on elämisen historiaa takanapäin, sitä todennäköisemmin saatamme löytää sydämestä piilossa olevia asioita, jotka estävät meidän elämään parasta mahdollista elämää.

Usein teemme kanavoinnin kautta aikamatkan elämässäsi jos on tarpeen hoitaa jotain traumaa tai vaikeaa kokemusta joka edelleen vaikuttaa elämän laatuun ja vie sinun voimia ja estää sinua rakentamasta elämää tästä eteenpäin. Vaikeat elämän haasteet pitävät meidät monesti tietämättämme kiinni menneessä ja silloin on erittäin hankalaa kyetä luomaan uutta hyvää elämää. Jokainen meistä varmastikin haluaa luoda ja vastaanottaa hyvää elämää ja nauttia siitä ja menestyä parhaansa mukaan.

Kun kanavoin, puhun silmät kiinni ja tarvitsen hiljaisuutta. Monesti saatan kanavoida eri asioista 5-15 minuuttia yhtäjaksoisesti, jolloin kokonaiskuvaa rakennetaan asiakkaalle. Kun avaan silmäni, on mukava kuulla joku kommentti siihen liittyen mitä enkelit ovat ilmaisseet ja sen jälkeen saatamme tarvita tarkennusta niihin asioihin, jotka ovat vielä epäselviä. Peruuttamaton tosiasia on kuitenkin aina se, että meille kerrotaan vain se mikä on sallittua, eikä sen enempää vaikka kuinka yrittäisimme pyytää tai vaatia. Saamme ottaa vastaan sitä mikä on juuri nyt sopivaa ja meitä edistävää, vaikka emme aina sitä itse tiedosta.

Tervetuloa konsultaatioon avoimin mielin omaa arviointikykyäsi unohtamatta.

Konsultaatio on luottamuksellinen.

Ole ystävällinen ja tuo omaa äänityslaite, jos haluat nauhoittaa session.

Carina Hagström Piispansilta 17 B 48, 02230 Espoo (Matinkylä)- ovisummeri 48 talon ulko-ovella (nimeä ei lue ala-ovella). 5 kerros.

Tulethan tapaamiseemme aikaisintaan 5 minuuttia ennen sovittua aikaa. Minulla ei ole odotustiloja, joten en välttämättä voi ottaa sinua vastaan aikaisemmin vaikka oletkin jo perillä.

puh 040-589 3381

Sähköpostini:carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com

Maksuehdot: Käteinen, Mobile Pay, Pay Pal tai konsultaatiopäivänä tilille Carina Hagström, Nordea FI5421852000134212

Mahdolliset peruutukset viimeistään klo 18 edellisenä arkipäivänä, kiitos. Samana päivänä peruutetuista ajoista veloitan koko summan.