Selvännäkökonsultaatio


Mielelläni avaan, mitä selvännäkökanavointini saattaa sinulle antaa ja mitä sinun olisi hyvä huomioida, kun valitset tulla luokseni (Livenä tai Skypen kautta).


SAAN TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ ERI ENKELEIDEN KANSSA.

Kokemusta on vaikea kuvailla sanoin joten omakohtainen kokemus antaa kanavoinnista ymmärrystä ja todellinen oivallus syntyy henkilökohtaisesta kokemuksesta ja siitä, miten kanavointi vaikuttaa juuri sinuun.

He kertovat sen, mitä heillä on lupa kertoa juuri

sinä päivänä kun tapaamme ja sen, mitä sinä heidän

mielestä olet valmis ottamaan vastaan ja käsittelemään

tapaamisen jälkeen.


Enkelit tuovat ymmärrystä, viisautta, tietoa ja

energiaa/hoitoa sydämelle! Kaikki nämä elementit voivat

auttaa parantavasti. Henkilökohtaisesti koen, että

ymmärryksen vastaanottaminen elämän solmukohdissa ja

kysymysmerkeissä voi merkittävästi helpottaa olotilaamme.

Enkelit antavat myös mielellään neuvoja, näkemyksiä

ja vahvistuksia silloin, kun olemme epävarmoja omassa

elämäntilanteessamme. On kuitenkin tärkeää muistaa, että

lopullinen päätös ja vastuu omista valinnoista lepää meillä

itsellämme.


Uskon, että ulkopuolisen tahon kuunteleminen voi olla


hyödyllistä, erityisesti kun tunnemme olevamme jumissa, sillä

se voi avata energiamme uusille mahdollisuuksille.
Vahvistukset annetaan, jotta näkisimme omat näkemyksemme

selkeämmin, ja ne voivat auttaa konkreettisesti avaamaan

lukkojamme sekä tutustumaan itseemme uudella tavalla.

Joskus enkelit sanovat jotain, mitä emme heti ymmärrä.

Tällöin koen, että he mahdollisesti pyrkivät avaamaan meissä

'uuden huoneen' ja haluavat antaa meille jonkun uuden

näkemyksen tai peräti suunnanmuutoksen, jotta voimme

kehittyä omalla polullamme. Prosessi on se,

mikä meitä matkan varrella kehittää, ja aika näyttää

mistä loppujen lopuksi on kyse. Tällaiset vaiheet

vaativat nöyryyttä ja kärsivällisyyttä ja mahdollisesti

avun vastaanottamista monelta eri taholta.


Enkelit auttavat meitä ihmisiä monella eri tavalla.

ITSE HALUAN KOROSTAA SEURAAVIA ASIOITA, JOTKA OVAT MINULLE ERITYISEN MERKITYKSELLISIÄ:

Enkelit toimivat meille suurina kasvattajina.

He tekevät omistautuneesti työtään ja tarjoavat apua monin eri keinoin – neuvoja, parantavaa energiaa ja näkemyksiä. He toivovat, että otamme aktiivisesti vastaan heidän avunsa, ja jätämme omat mielen esteemme syrjään parhaamme mukaan.
Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että teemme parhaamme valitessamme elämässämme parempia ratkaisuja, jotta emme joutuisi kulkemaan jokaisella sivupolulla. Tavoitteena on pysyä pääväylällä ja samalla kokea hyvinvointia tehdessämme elämänvalintoja. Meillä on mahdollisuus oppia elämään puhtaammin yhteistyössä enkeleiden kanssa. Erityisesti silloin, kun kohtaamme suuria haasteita elämässä, on järkevää hyödyntää kaikki mahdollinen apu. Tällaisissa tilanteissa tarjoan käytännön neuvoja, joita voit harkita itsellesi sopiviksi.
Minulle on myös todella kirkasta, kun puhumme enkeleiden työstä, että he auttavat! He voivat pelastaa henkemme, järjestää meille parkkipaikan tai lähettää elämäämme avun, ja kaikki tämä ilman ehtoja. Usein emme tiedä, miksi saamme apua ihmeellisellä tavalla, ja silloin kyse on suuremmista voimista. Voimme yksinkertaisesti olla kiitollisia ja avautua vastaanottamaan.
Kun saavut konsultaatioon, toivomme enkelien kanssa avoimuutta, kun kerrot elämästäsi ja niistä asioista, joita tällä hetkellä käsittelemme. Ensimmäisellä tapaamiskerralla pyydän yleensä, että kerrot itsestäsi vähän tai paljon ja siitä, miksi olet tullut luokseni juuri tällä kertaa. Valmistaudu konsultaatioon pohtimalla, mitä asioita haluaisit käsitellä. Näin voimme työskennellä yhdessä puhtain energioin ja saavuttaa mahdollisimman paljon. Enkelit antavat mielellään tarkkoja kommentteja asioista, joista puhumme, ja joista kaipaamme ymmärrystä. Tavoite on aina parantava!

Konsultaation aikana työskentelen monitasoisesti. Kysymme, mitä asiakkaan oma alitajunta paljastaa asioista, joihin emme välttämättä päivätajunnassa saa yhteyttä – juuri ne asiat, jotka jumittavat elämäämme. Tutkimme myös, mitä jonkun toisen henkilön alitajunta kertoo (kun se on sallittua) tilanteesta, jota pohdimme. Pyydämme enkeleiltä informatiivista näkemystä ja tarkastelemme, miten he hoitavat sekä läsnäolevaa asiakasta että hänen ympärillään olevia ihmisiä.
Hoito voi olla erittäin voimakasta parantavassa mielessä ja tuntua kehossa konkreettisesti 'energiahoidolta', auttaen meitä parhaimmillaan fyysisellä, mentaalisella, emotionaalisella ja henkisellä tasolla. Kokemus on myös osoittanut, että kanavointi vaikuttaa todennäköisesti alitajuntaan ja elämän eri prosesseihin yleensä pitkällä aikavälillä. Lyhyt tai pitkä aika näyttää, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Joillakin asiakkailla voi olla tarve saada yhteyttä edesmenneisiin läheisiin, ja silloin kun se tuntuu tarpeelliselta, se tapahtuu. Tämä toteutuu ainoastaan silloin, kun se tuntuu asiakkaalle turvalliselta (eli meillä ei ole pelkoja asiaan liittyen) ja kun tarvitsemme myös sitä yhteyttä eheytymisemme polulla. Tämä voi olla erityisen tärkeää, kun olemme menettäneet läheisen ihmisen ja suru vaikuttaa voimakkaasti meidän elämään.
Jos kärsimme jostain sairaudesta tai oireesta, voimme tutkia mahdollisia emotionaalisia viestejä niiden takana ja saada ymmärrystä itsellemme. Voimme myös pyytää parantavaa energiaa enkelitietoisuudesta. Akuutissa lyhytaikaisessa sairaudessa kanavoitu hoito saattaa vaikuttaa nopeasti. Vaikeammissa sairauksissa, 'yläkerran' hoito voi tukea ihmisen olotilaa, mikä usein on mahdollista, mutta valitettavasti ei aina. On tärkeää korostaa, että vaikeissa sairauksissa jokaisella on oikeus hakea lisäapua, mutta päätös sen hyödyntämisestä pitäisi lähteä vahvasti itsestä.

Kanavoinnin aikana elämän eri osa-alueita voidaan käsitellä monin eri tavoin, ja kaikille mahdollisuuksille kannattaa olla avoinna. Lähestulkoon mikä tahansa aihe voi tulla käsittelyyn, oli kyse sitten ihmissuhdehaasteista, koti-, raha- tai terveysasioista. Usein on tarpeellista tarkastella suhdetta omaan itseensä samoin kuin suhdetta muihin ihmisiin tai maapalloon, jolla elämme. Parantuminen alkaa kuitenkin aina itsestämme, ja 'yläkerran väki' haluaa auttaa meitä avautumaan, kehittymään, parantumaan ja kasvamaan ihmisinä.
Konsultaatio voi olla tarpeellinen juuri sinulle, jos kohtaat haasteita perheesi, parisuhteesi, oman voimasi eheytymisen tai elämänkokemusten käsittelyssä. Mitä enemmän elämänhistoriaa meillä on takanamme, sitä todennäköisemmin voimme löytää sydämestämme asioita, jotka estävät meitä elämästä parasta mahdollista elämää.

Usein teemme kanavoinnissa aikamatkan elämässäsi, jos on tarpeen käsitellä traumaa tai vaikeaa kokemusta, joka vaikuttaa edelleen elämänlaatuusi ja vie voimiasi, estäen sinua rakentamasta elämääsi eteenpäin. Vaikeat elämän haasteet pitävät meidät usein tiedostamattamme kiinni menneessä, ja silloin voi olla erittäin vaikeaa luoda uutta, hyvää elämää. Jokainen meistä haluaa varmasti luoda ja kokea hyvää elämää sekä menestyä parhaansa mukaan.
Kun kanavoin, puhun silmät suljettuina ja tarvitsen hiljaisuutta. Usein kanavoin eri aiheista 5-15 minuuttia yhtäjaksoisesti, jotta voimme rakentaa kokonaiskuvaa asiakkaalle. Kun avaan silmäni, on mukava kuulla kommentti siihen, mitä enkelit ovat kertoneet. Sen jälkeen saattaa olla tarpeen selventää niitä asioita, jotka ovat vielä epäselviä.
On kuitenkin peruuttamaton tosiasia, että meille kerrotaan vain se, mikä on sallittua, eikä sen enempää, vaikka kuinka yrittäisimme pyytää tai vaatia.
Saamme vastaanottaa sen, mikä on juuri nyt sopivaa ja meitä edistävää, vaikka emme aina sitä itse tiedostaisikaan.

Tervetuloa konsultaatioon avoimin mielin omaa arviointikykyäsi unohtamatta.

Konsultaatio on luottamuksellinen.

Ole ystävällinen ja tuo omaa äänityslaite, jos haluat nauhoittaa session.

Carina Hagström Piispansilta 17 B 48, 02230 Espoo (Matinkylä)- ovisummeri 48 talon ulko-ovella (nimeä ei lue ala-ovella). 5 kerros.

Tulethan tapaamiseemme aikaisintaan 5 minuuttia ennen sovittua aikaa. Minulla ei ole odotustiloja, joten en välttämättä voi ottaa sinua vastaan aikaisemmin vaikka oletkin jo perillä.

puh 040-589 3381

Sähköpostini:carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com

Maksuehdot: Käteinen, Mobile Pay, Pay Pal tai konsultaatiopäivänä tilille Carina Hagström, Nordea FI5421852000134212

Mahdolliset peruutukset viimeistään klo 18 edellisenä arkipäivänä, kiitos. Samana päivänä peruutetuista ajoista veloitan koko summan.
ASIAKASKOKEMUS:


Carinan konsultaatiot ovat olleet yksi tärkeistä punaisista langoista elämäni prosessissa jo lähemmäs 20 vuoden ajan. Käyn hänen luonaan yleensä melkein kuukausittain ja ikäänkuin hengitämme yhdessä alitajuntani kerroksia ja aaltoja, joita pitkin elämäni kulkee. Sessiot tuntuvat kuin yhteiseltä unelta, jotka koskevat minua, elämääni ja rakkaita ihmisiäni. Carina sanoittaa asioita, jotka jollain tasolla itsekin jo tiedän, mutta jotka tällä tavalla ikäänkuin vielä kirkastuvat ja selkiytyvät itsellenikin. Koen näiden yhteisten vuosien kehittäneen omaa intuitiotani ja viisauttani ja tehneet niistä itselleni luotettavan kumppanin myös ilman Carinan välitöntä läsnäoloa. Yksinhuoltajaäitinä olen saanut Carinasta myös "kanssakasvattajan", joka on auttanut minua ymmärtämään lasteni elämänpolkuja ja persoonaa hyvinkin arkisella, mutta entistä syvemmällä tasolla. Hänen avullaan on varmasti useampikin karkea virhe jäänyt tekemättä (ja tehdyt - välillä tärkeätkin - virheet ovat tulleet myötätuntoiseen ja lämpimään tarkasteluun ja saaneet ymmärrystä.). Ikinä en ole kokenut Carinan toimivan epäeettisesti tai kertovan sessioissa asioita, jotka ylittävät omia tai toisten rajoja ja tämä eettinen herkkyys on ollut alusta asti itselleni ensiarvoisen tärkeää. Suhtaudun lähtökohtaisesti melko kriittisesti selvännäkijöihin, koska näen suuria ongelmia selvännäköisyyteen helposti liittyvässä manipulaatiossa, vallankäytössä ja henkilökohtaisten rajojen ylittämisessä. Carinaa voin kuitenkin myös tältäosin varauksettomasti ja lämpimästi suositella.

Anna