KaukoparannuspalveluTarjoan sinulle mahdollisuuden vastaanottaa kaukoparannusta kohtuullista maksua vastaan. Ole ystävällinen ja ota minuun yhteyttä ennen maksusuoritusta, jotta voin ilmoittaa sinulle lähetänkö kaukoparannusta.

Tarjoan option pyytää maksua vastaan kaukoparannusta, kun koet siihen tarvetta- on se sitten akuutti hätilanne- hengenvaara, itsellä tai toisella tai hyvin akuutti oire/ongelma elämässä. Monille ihmisille tulee tilanteita elämässä jolloin sitä toivoo (eikä siihen tarvitse edes uskoa), että voi pyytää kaukoparannusta 'jostakin', kun elämässä on jokin haaste, hankala fyysinen oire, emotionaalinen tuska, leikkaus tms. Minun haasteeni on se, että en tiedä kuinka paljon se kulloinkin vaikuttaa (ja jos se vaikuttaa). Vuosien saatossa sitä positiivista palautetta on kuitenkin tullut niin paljon, että haluan tarjota tätä mahdollisuutta sekä minun vanhoille asiakkailleni, että minulle tuntemattomille ihmislle.

Tämän kaukoparannuspalvelun ajatuksena on, että kun tarvitset kaukoparannusta joko itsellesi tai jollekin toiselle (ihmiselle tai esim. koiralle tai kissalle) voit sitä minulta pyytää. Jos koet tarvitsevasi hoitoa, energiaa, tukea johonkin akuuttiin elämääsi hankaloittavaan asiaan, saattaa kaukoparannuksen vastaanottaminen helpottaa tilannetta.

Kroonisissa sairauksissa/tilanteissa (on ollut meneillään jo pitkään- kuukausia tai vuosia) ja/tai kun on laaja haasteellinen elämäntilanne-ongelma pyydän, että olet tietoinen siitä, että monesti monenlaista apua tarvitaan. Sellaisissa elämänvaiheissa en keskity tarjoamaan ihmisille kaukoparannusta ja toivon että et maksa minun tilille suorituksia sen kaltaisissa asioissa. Silloin on aina kysymys hyvinkin suuresta kokonaisuudesta jolloin apua kannattaa vastuullisesti hakea jostakin mikä itseään kutsuu (voit vaihtoehtoisesti katsoa kutsuuko selvännäkökonsultaatio sinua, linkki löytyy vasemmalla).

Syy miksi haluan tätä tarjota, on se, että olen vuosien aikana huomannut, saanut palautetta ja nähnyt tilanteita, joissa kaukoparannus on merkittävästi käänteentekevästi auttanut vastaanottajaa ja koen tärkeäksi voida hyödyntää tätä mahdollisuutta muiden hyväksi. Teen kaukoparannusta arkisin ja voit olettaa, että kerkeän sitä lähettämään klo 09-18 välillä.

Kun pyydät kaukoparannusta, kerro etu- ja sukunimesi ja jos pyydät toiselle henkilölle, niin pyydän saman tiedon (syntymäaikaa ja paikkakuntaa en tarvitse, jollet itse halua sitä tietohin lisätä). En lähetä kaukoparannusta ihmisille, jotka pyytävät sitä nimimerkin takaa. En koe sitä ystävällisenä eleenä, kun olen itse täysin avoin oman nimeni ja tietojeni suhteen nettisivuillani. Muutoin, lähetän kaukoparannusta mielelläni yllä olevilla 'ehdoilla'.

KERTALÄHETYS YHDELLE:

Maksu/kertalähetys-10 eur/henkilö

KERTALÄHETYS PERHEHINNAT (samassa taloudessa asuvat):

Perhehinta,15 eur/2 henkilöä, 20 eur/3 henkilöä, 25 eur/4 henkilöä

KAUKOPARANNUS 5 KERTAA YHDELLE:

Kaukoparannus 5 kertaa - 35 eur/henkilö, esim. kun toivot peräkkäisinä arkipäivinä tai viikkoina kaukoparannusta- asia sovitaan ennen maksua.

KAUKOPARANNUS VIISI KERTAA PERHEHINNAT (samassa taloudessa asuvat):

Perhehinta, 5 kertaa - 45 eur/2 henkilöä, 50 eur/3 henkilöä, 55 eur-4 henkilöä

Maksupäivä on aina sillä eräpäivällä kun kaukoparannusta lähetän tai kun on kysymys 5 kerrasta niin ensimmäisenä päivänä. Pyydän sinulta kopion maksusta sähköpostitse (tiedän että se voi tuntua hankalalta, mutta kun näen maksukuitin, lähetän kaukoparannusta ja vahvistan sinulle, että olen lähetyksen tehnyt. Poikkeus: jos on kysymyksessä akuutti hätätilanne ja pyyntö tulee esim. sairaalasta, maksun voi hoitaa myöhemmin).

Maksu tilille Nordea FI54 21852000 134212, Carina Hagström- viestikenttään kaukoparannus.

Mobile Pay 040-5893381

Kaikki hinnat sisältävät 24% alv.

Toiveeni on, että pyydät kaukoparannusta ensisijaisesti sähköpostitse carina.hagstrom(at)carinahagstrom.com. Vahvistan kaukoparannuslähetyksen aina sähköpostitse. Voit lyhyesti kertoa mihin sitä pyydät ja heti kun se on minulle mahdollista lähetän kaukoparannusta (yleensä arkisin klo 9 - 18) ja toivon, että se voi avun tarvitsijaa auttaa. Kaikkia pyyntöjä käsitellään luottamuksellisesti.

562484_353691388022209_295696440488371_978695_540661753_n.jpg